Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.26. 06:39

Hármas koccanás Nyíregyházán a Tiszavasvári úton

<p>Nyíregyháza - Egy autós hibája miatt két másik jármű is összetört kedd este Nyíregyházán, a Tiszavasvári úti felüljáró előtt, szerencsére nem volt sérült. <dia width="900" height="700" alt="Hármas koccanás Nyíregyházán a Tiszavasvári úton 2008.03.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/H_rmas_koccan_s_Ny_regyh_z_n_a_Tiszavasv_ri/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Hármas koccanás Nyíregyházán a Tiszavasvári úton 2008.03.26." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080326harmaskocc_ps.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A helyszíni információ szerint egy Mazda típusú személygépkocsi tartott a nyíregyházi belváros irányába a Tiszavasvári úti felüljáró felől. Az autó vezetője balra, a Moszkva utca felé akart továbbmenni, de tisztázatlan okból nem figyelt kellően a szemből érkező és a felüljáró felé tartó járművekre.

A kanyarodó Mazda a Peugeotnak és egy Renaultnak is nekiütközött, majd a tömegkülönbség a padkára dobta a Mazdát. Senki nem sérült meg, de az anyagi kár meghaladhatja az egy millió forintot. A felek betétlap kitöltésével rendezték a felmerült kárt.

Kapcsolódó cikkek:

Karambol a szűkületnél Nyíregyháza határában
A 4-es főút 266-os km szelvényénél ütközött össze két autó kedden este Nyíregyháza határában.  

Koccanás a körforgalomnál Nyíregyházán, kettős hibával
Úgy tűnik mindkét közlekedő hibázott, amikor kedden délben egy kerékpáros koccant egy autóval a Kosbor és a Korányi Frigyes utcák találkozásánál.  

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!