Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.07. 15:14

Ellenfényben a Napos rádiók Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Nyíregyháza olyan város, ahol két napfény ragyoghat egy időben a média egén. Egy közlemény szerint megvették a konkurens adót az egyik kereskedelmi rádió tulajdonosai, de ezt az eladott rádió vezetése ugyancsak közleményben cáfolja.</p>

A mai napon megjelent információkra, miszerint az Advertum csoport megvette a Sunshine Rádió-t, rádiónk vezetése és tulajdonosai közleményben reagáltak:

- A Sunshine Rádió-t és a rádióhoz kapcsolódó összes jogot, köztük természetesen a reklám-értékesítési jogot is, a Sunshine Rádió Kft. birtokolja, mint ahogyan az eddig is adódott, és ez után is egyértelműen adódik abból a tényből, hogy társaságunk 2006 júniusában, az FM 99,4 MHz frekvencián, Sunshine Rádió néven az ORTT pályázatán műsorszolgáltatási jogosultságot nyert.

Leszögezzük, a Sunshine Rádió tulajdonosi körében semmilyen változás nem állt be, erről bárki meggyőződhet a hatályos cégjegyzékből, mint ahogyan ellenőrizheti az ORTT nyilvántartásában, hogy a műsorszolgáltatásra jogosult a Sunshine Rádió Kft. Tehát az Advertum állításai valótlanok.

A szükséges jogi lépéseket rádiónk megtette, egyben ez úton is felszólítjuk az Advertum kft. hagyjon fel az ellenünk folytatott lejárató kampánnyal!
Az üggyel kapcsolatban Balogh Béla, a Sunshine Rádió Kft. ügyvezető igazgatója nyilatkozott.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!