Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.10. 14:00

Sikeres életpálya esélyei, avagy ami rajtad múlik

<p>A Nyíregyházán 2004-ben alakult Rotary Klub, amelynek egyik fő küldetése a tehetséges fiatalok segítése, a rászorultak támogatása, egy új előadássorozatot szervez középiskolások esti számára. A mai 18 órától lesz a Főiskolán.</p>

A Nyíregyházán 2004 évben alakult Rotary Klub egyik fő küldetése a tehetséges fiatalok segítése, a rászorultak támogatása. Ennek szellemében nemzetközi cserediák programot és más ifjúságot támogató projekteket szervez és finanszíroz a klub.

A Rotary Klub most egy új előadássorozatot szervez középiskolás fiatalok számára, havi egy alkalommal. Célunk, hogy az élet fontosabb dolgai iránt érdeklődő, többre vágyó fiatalok számára értéket közvetítsünk. Szeretnénk személyűségüket, érdeklődésüket olyan irányba terelgetni, hogy fejlődésük, életútjuk sikeres legyen, értékesebb és nyitottabb tagjai legyenek a társadalomnak.

Az első előadást Szilágyi István keleti harcművészeti mester tartotta, az ember belső világáról és életfilozófiákról. A modern embert érő kihívásokról és azokra adható válaszokról szólt a fiataloknak.

A második előadás december 10.-én 18 órakor lesz, szintén a Főiskolán és az előadó: Dr Popovics az Észak-Alföldi Regionális Agrárinnovációs és Technológia Transzfer Központ kht K+F igazgatója. Az előadás témája: Sikeres életpálya esélyei, avagy ami rajtad múlik...

Középiskolánként 8-10 fiatalt várunk. Akit érdekel keresse a nyíregyházi gimnáziumokban a résztvevők szervezésével megbízott tanárokat, vagy diákokat!

- Galambos Béla -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!