Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.09. 19:41

Olvasóink szavazatait várjuk a legfinomabbra

<p>A szavazás december 4-étől 19 éig tart, a voksok összegzése után nyertest december 20-án hirdetünk.Kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére is. Internetes portálunkon szavazást indítottunk.</p>

A Kelet-Magyarország receptversenyének második fordulója lezárult. Kihirdettük a kategóriagyőzteseket, akikkel Önök is megismerkedhettek az internetes hírportálunkon és lapunk hasábjain. A kiírásnak megfelelően kategóriánként egy, összesen hat versenyzőt jutalmaztunk. Kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére is. Internetes portálunkon szavazást indítottunk, ahol a döntőbe bejutott legjobb receptekből olvasóink voksainak összegzése után hirdetünk közönségdíjast. Keresse a Szabolcs Online-on a http://recept.szon.hu aloldalunkat és szavazzon a legjobb receptre az azonos című cikkünkben! A szavazás december 4-étől 19 éig tart, a voksok összegzése után nyertest december 20-án hirdetünk. A Kelet-Magyarország receptkönyvéből a szavazók között kettőt sorsolunk ki.

- Pók Viktória -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!