Sport

2019.03.08. 10:27

A DEAC is segít Vietorisz Áronnak

Debrecen - Dedikált futsallabdát bocsátanak árverésre, melyet a hazai sportélet kiválóságai szignóztak.

Debrecen - Dedikált futsallabdát bocsátanak árverésre, melyet a hazai sportélet kiválóságai szignóztak.

Mint arról mi is többször beszámoltunk, rengetegen fogtak össze azért, hogy segítsenek a karácsony után egy nappal leukémiával diagnosztizált Vietorisz Áronnak, a DVSC-DLA ifjú labdarúgójának. A segítségnyújtáshoz a DEAC jótékonysági licittel szeretne hozzájárulni, melynek részleteit " target="_blank" rel="noopener">Facebook-posztjukban ismertetik. Mint írják, a fiatal futballista édesapja a 90-es évek végén a megye I-es labdarúgócsapat oszlopos tagja volt. Régi csapattársa most egy dedikált futsallabdát ajánlott fel árverésre, melyet a kétszeres olimpiai bajnok vívó, Nagy Tímea, az olimpiai bajnok labdarúgó, Dunai II Antal, valamint a szintén ötkarikás játékokon szerzett elsőséggel büszkélkedő Hegedűs Csaba birkózó is aláírt.

A licit 5 ezer forintról indul, a licitlépcső ezer forint. Az összegeket a [email protected] e-mail-címre várja a klub. Kérik, hogy az üzenetírók nevüket és elérhetőségüket is tüntessék fel.

A licit március 15-én, éjfélkor zárul. Az árverés aktuális állásáról a poszt alatti kommentfolyamban számolnak be.


[related-post post_id="4161196"]

[related-post post_id="4157644"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!