Sport

2018.12.08. 13:31

Átgázoltak a fővárosiakon a berettyóújfalui futsalosok

Berettyóújfalu - Megerősítette első helyét a táblázaton a Berettyóújfalu.

Berettyóújfalu - Megerősítette első helyét a táblázaton a Berettyóújfalu.

Egy pillanatig sem volt egy súlycsoportban a listavezető Berettyóújfaluval a BME együttese. A táblázat alsó régiójában elhelyezkedő fővárosiak ugyanúgy hét gólt kaptak Szabóéktól, mint az első összecsapásukon Budapesten, de most képtelenek voltak megzörgetni a hajdúsági gárda hálóját.

A duplázó Harmati kezdte a gólgyártást, majd az ugyancsak két találatot jegyző Szabó folytatta, hozzájuk csatlakozott még Amílcar. Ha az újvárosi kaput nem is, a sajátját kétszer is bevette a BME, kialakítva a 7–0-s végeredményt.

Két meccs a grúzokkal

Közben a férfi futsalválogatott kedden és szerdán kétszer is összemérte erejét a grúzokkal felkészülési mérkőzésen, Tbilisziben. A Turzó József vezette együttes kedden fordulatos mérkőzésen 3–2-es vereséggel zárta a grúzok elleni első összecsapását. A szerdai találkozó a hiányzók ellenére nagyon jó mérkőzést hozott, ahol a nemzeti tizenegy megérdemelt 2–2-es döntetlent harcolt ki. MSZ


Férfi futsal NB I

MVFC Berettyóújfalu–BME-BT FC 7–0

MVFC: Tihanyi – Javi Sanchez, Szabó, Amílcar, Takács. Cserék: László, Békési, Nagy, Daróczi, Gál, Harmati, Nagy. Vezetőedző: Sergio Mullor Cabrera

Gól: Szigeti A. 6. – öngól, Harmati T. 14., 33., Szabó P. 29., 40., Rónaszéki 30. – öngól, Da Silva 38.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!