Sport

2018.12.10. 08:42

A „farmereket” is legyőzte a DEAC

Debrecen - Fontos három pontot szerzett a Debrecen, mely ezúttal 4–0-ra diadalmaskodott.

Debrecen - Fontos három pontot szerzett a Debrecen, mely ezúttal 4–0-ra diadalmaskodott.

A Csíkszereda elleni sikerrel megvívott rangadó után másnap pénteken este a DEAC játékosainak újra ki kellett korcsolyázni a jégre, ezúttal a „Vienna-farm” ellenében. Hiába a fáradtság, újra győzni tudott a cívisvárosi egylet a Debreceni Jégcsarnokban, ezúttal 4–0-ra nyertek Berta Ákosék.

Egy gól esett az első harmadban, már az ötödik percben vezetést szereztek a hazaiak, Németh Attila juttatta a pakkot a vendégek kapujába. A kapuralövések terén kiegyenlített első húsz percet hozott a meccs, kisebb hazai fölénnyel. A második játékrészben valamivel agresszívebben kezdték a játékot a debreceniek, sokat lőttek kapura, de a bécsi hálóőr állta a sarat. A 28. percben azonban tehetetlen volt, Németh lepattanóját Kuleshov vágta be. Az utolsó előtti percben alakult ki a harmad legnagyobb hazai lehetősége, a vendégek kapuja előtt pattogó korongot többen is megpróbálták a levegőből beütni, de a játékvezetők belefújtak az akcióba. Az utolsó etapban Kovács Bronson Zoltán tudott duplázni, ezzel eldöntve az összecsapást.

„Egy elképesztően kemény mérkőzésünk volt a Csíkszereda ellen, nehéz egy nappal később belemenni egy újabb meccsbe, főként, ha egy ilyen fiatal, korizós ellenféllel szemben játszol. De a legfontosabb az, hogy megvan a három pont. A mérkőzés után a srácoknak lesz 3 nap pihenőjük, ilyenkor meg tudják látogatni a családjukat, kicsit kikapcsolódhatnak, de utána jövünk vissza, elkezdünk megint keményen dolgozni” – olvasható David Musial vezetőedző nyilatkozata a DEAC honlapján.

HBN


[related-post post_id="4074834"]

[related-post post_id="4073682"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!