Sport

2018.09.24. 08:09

Nem a mieinknek állt a zászló a kupában

Hajdú-Bihar - Az Újváros, a DEAC, a Böszörmény és a Sárrét­udvari is kiesett.

Hajdú-Bihar - Az Újváros, a DEAC, a Böszörmény és a Sárrét­udvari is kiesett.

A Loki mellett több hajdú-bihari gárda is érdekelt volt a Magyar Kupa hatodik fordulójában, melyre a hétvégén került sor.

Szombaton lépett pályára a megye I-es Sárrétudvari, mely az NB II-es Zalaegerszeget fogadta. A hazaiak 1–0-s vereségük ellenére becsülettel állták a sarat. Az első félidő nem hozott gólt, a 74. percben Novák Csanád rúgta a következő körbe az övéit.

A Hajdúböszörmény a szintén a megyei első osztályban futballozó tatabányaiakhoz utazott szombaton. Barna Béla szerzett vezetést a HTE csapatának, azonban Árvai Dániel egyenlített. Fordulás után ismét Árvai volt eredményes, de jött újra Barna, 2–2. A 79. minutumban Árvai megrúgta a maga és csapata harmadik gólját, ezzel kiejtve Igor Bogdanovics alakulatát.

Vasárnap az NB II-es Balmaz Kamilla Gyógyfürdőn volt a sor, Horváth Ferenc csapata idegenben igyekezett kiharcolni a továbbjutást a harmadosztályú SZEOL SC otthonában. A szegedieknek ezúttal jobban ment a játék, 2–0-ra nyertek.

Az NB III-as Debreceni EAC is idegenben meccselt, a Szarvasi FC-vel csapott össze, és kapott ki 4–0-ra.

HBN


[related-post post_id="3994575"]

[related-post post_id="3994238"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!