Sport

2018.07.18. 11:19

Jó hírek a szoboszlói Árpád SE versenyzőiről

Hajdúszoboszló - Tóth Marcell személyében új tehetség bukkant fel az uszodában.

Hajdúszoboszló - Tóth Marcell személyében új tehetség bukkant fel az uszodában.

Holoda Péter is rajtkőre áll az augusztus 3–9 között zajló glasgow-i Európa Bajnokságon. Soós Csaba szövetségi kapitány hamarosan kihirdeti, hogy ki milyen egyéni és váltószámokban indul a rangos megmérettetésen. A kiváló hajdúszoboszlói úszóval tart Ludmány László, a hazaiak szakvezetője is. További jó hír az Árpád SE háza táján, hogy ismét felbukkant egy tehetséges fiatal legény: Tóth Marcell (2007), aki nagy szorgalommal és tudatossággal készült a 11-12 évesek „CÁPA” bajnokságra. Július 11–14 között Miskolcon rendezték meg a közel 700 úszó leányok és fiúk seregszemléjét.

Egyéni legjobbja

A Ludmány Ritával készülő Marcell 100 méter mell­úszásban és 200 méter mellúszásban indult. Mindkét úszószámban bekerült a délutáni döntőbe, ahol a dél­előtti egyéni csúcsait is felülmúlva kiválóan versenyzett. A rövidebbik távon az ötödik helyen csapott célba 1:24.85-re javítva saját legjobbját. A kétszáz méteres mellúszásban csak néhány tizeddel maradt le a dobogóról, óriási egyéni csúcsot úszva, 2:57.04-el a negyedik lett.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!