Sport

2017.11.30. 11:47

Forgalomkorlátozással jár, de ingyen utazhatunk a Loki-meccsre

Debrecen - December 2-án, szombaton rendezik meg a DVSC – Budapest Honvéd bajnoki labdarúgó-mérkőzést, amely délután fél 4-kor kezdődik a Nagyerdei Stadionban.

Debrecen - December 2-án, szombaton rendezik meg a DVSC – Budapest Honvéd bajnoki labdarúgó-mérkőzést, amely délután fél 4-kor kezdődik a Nagyerdei Stadionban.

A meccsre érvényes jeggyel és szurkolói bérlettel rendelkező utasok díjmentesen vehetik igénybe a DKV Zrt. autóbusz-, villamos- és trolibusz-járatait aznap délután fél 1-től üzemzárásig.

Forgalomkorlátozás

A meccs miatt 13:30-tól előreláthatólag 18:30-ig lezárják a Nagyerdei körút Pallagi út és Ady Endre út közötti szakaszát. Emiatt a 16-os, 22-es, 22Y-os és 24-es, 24Y-os autóbuszjárataink az érintett időszakban terelőútvonalon kényszerülnek közlekedni.

16-os autóbusz:

A Gyógyszergyár irányába: a Baksay Sándor utca megállóhely után a Baksay Sándor utca – (egyenesen) Nagyerdei körút – (Egyetem felé) – Pallagi út.

A Nagyállomás irányába: a Szociális Otthon megállóhely után jobbra Nagyerdei körút – Hadházi út.

22-es autóbusz:

A Klinikák megállóhely után a Klinikák főépülete előtt ideiglenesen megnyitott szervízúton visszafordul, majd Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu.

22Y-os autóbusz:

A Szociális Otthon megállóhely után jobbra Nagyerdei körút – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu.

24-es autóbusz:

A Köztemető, főkapu megállóhely után Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Klinikák.

24Y-os autóbusz:

A Köztemető, főkapu megállóhely után Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Pallagi út.

A járatok eredeti útvonalán megállóhely nem marad ki, ezért a járatok a terelőútvonalon található megállóhelyeken nem állnak meg.

- DKV Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!