Sport

2017.03.24. 16:28

Edzőmeccsen már megy: hármat rúgott a Loki

Debrecen - A szlovák első osztályú MFK Michalovce volt a debreceniek ellenfele Pallagon.

Debrecen - A szlovák első osztályú MFK Michalovce volt a debreceniek ellenfele Pallagon.

Negyedórás késéssel indult pénteken délután a Debreceni Labdarúgó Akadémián a DVSC-Michalovce felkészülési mérkőzés, ugyanis a vendégek késve érkeztek meg a pallagi edzőcentrumba. Mint ismert, a magyar válogatott szombaton este Portugáliában játszik világbajnoki selejtezőt, ezért nem rendeznek fordulót az OTP Bank Ligában, ahogyan a szlovák pontvadászat is szünetel, a nemzeti tizenegy vasárnap Máltán vendégszerepel.

Hamar megszerezte a vezetést a Loki, Ferenczi beadása után a dél-koreai támadó, Szuk fejelt a jobb alsó sarokba. Az igen aktív csatár nem sokkal később ismét veszélyeztetett, de csak a kapufát találta el.

Folyamatosan a Debrecen irányított, sokszor csak pár centin múlt, hogy nem került helyzetbe valamelyik hazai futballista. Egy ízben a középpályás Filip bombázott kecsegtető helyzetben fölé, majd a félidő előtt újra Szuk volt eredményes Feltscher labdájából.

Fotó: Molnár Péter

A fordulás után hamar növelte előnyét a DVSC, Jovanovic mehetett egy az egyben kapura és nem is hibázta el a ziccert. A harmadik gól után is volt még lehetőségük a vendéglátóknak, de végül a nagymihályiak szereztek gólt: Turik talált be a 75. percben.

HBN


A tények

Edzőmeccs

DVSC – MFK Michalovce 3-1 (2-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Nazsa T.

DVSC: Kelava (Danilovics 70.) - Osváth (Nagy Z. 58.), Szatmári (Barna 54.), Mészáros, Ferenczi – Jovanovic (Nikitscher 58.), Filip – Feltscher (Könyves 54.), Szekulics, Handzic – Szuk (Chuka 58.)

Gól: 1-0 Szuk (4.), 2-0 Szuk (45.), 3-0 Jovanovic (53.), 3-1 Turik (75.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!