Sport

2017.02.20. 12:37

DHK: kedden nem lesz újrajátszás

Debrecen - A debreceniek megfellebbezték a hokiszövetség döntését.

Debrecen - A debreceniek megfellebbezték a hokiszövetség döntését.

Mint azt korábban megírtuk, az ASC Corona Brasov megóvta a múlt heti, DHK elleni idegenbeli MOL Liga negyeddöntőt, ugyanis a játékvezetők késése miatt 55 perces csúszással kezdődött a találkozó, amelyet egyébként a cívisvárosiak nyertek meg 6–3-ra.

A meccset eredetileg kedden játszották volna újra a Debreceni Jégcsarnokban, azonban a hajdúságiak fellebbeztek a döntés ellen, ezért egyelőre nem lesz mérkőzés kedden, de az első összecsapás sorsról hamarosan döntés születik a jégkorong-szövetségben. Szerdán 18 órától viszont megküzdenek a felek, az eredeti kiírás értelmében a párharc ötödik találkozóján.

Egyébként a bizonytalan kimenetelű első mérkőzést követően a Corona 5–2-re nyert Debrecenben, majd a hétvégén kétszer is megmérkőztek Brassóban a felek. Szombaton a DHK nyert 3–2-re, míg egy nappal később a házigazdák kerekedtek fölül 7–4-re.

HBN


A vendégek óvása miatt újrajátsszák a Debrecen-Corona Brasov párharc első mérkőzését a jégkorong MOL Liga negyeddöntőjében - érkezett a hír pénteken este, ami nagyon nem jött jól a DHK-nak, ugyanis a házigazdák 6-3-ra megnyerték azt a találkozót. Ám mivel a bírók késése miatt nem kezdődött el időben a meccs, a brassóiak óvtak és helyt adtak óvásuknak a szövetségben, ezért kedden az első felvonást megismétlik.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!