Sport

2016.11.28. 12:56

Kelemen Éva megmutatta magát

Debrecen - Bár kikerült a keretből a lokista, reméli, visszakerül még a válogatottba.

Debrecen - Bár kikerült a keretből a lokista, reméli, visszakerül még a válogatottba.

Sok éves szünet után Kelemen Éva személyében újra volt DVSC-játékos a magyar női kézilabda-válogatott keretében. A Loki balszélsője a svédországi Európa-bajnokságra készülő csapat tagjaként a debreceni edzőtáborban ölthette magára a címeres szerelést. Üröm az örömben, hogy a keretszűkítés után a Vica becenévre hallgató kézilabdás kimaradt a kolozsvári Kárpát Kupára utazó gárdából, s így vélhetően lemarad a kontinenstornáról is. Ennek ellenére egy elégedett játékossal beszélgetett a Napló hétfőn.

Plusz motiváció

– Éreztem, hogy én vagyok a harmadik a sorban, ezért fel voltam készülve, de nem tagadom, egy kicsit csalódott voltam a keretszűkítés után. Kim Rasmussen korrekt volt, személyesen, szemtől szemben mondta el a döntését. A dán edző azt is hozzátette, örül, hogy a kerettel készültem, megdicsért a munkámért, s kétszer is hangsúlyozta, elégedett volt velem. Viszont döntenie kellett, s Erdősi Ildikó és Schatzl Nadine mellett tette le a voksát. Mindössze négy taktikai tréningen és két kondiedzésen vettem részt a válogatottnál. Talán, ha több időm lett volna a bizonyításra, jobban meg tudom győzni a kapitányt… Úgy váltam el Kim Rasmussentől, hogy továbbra is figyelni fog, azaz csak rajtam múlik az esetleges folytatás. Úgy élem meg ezt az egész helyzetet, hogy az volt a lényeg, ott lehettem a válogatottnál, s megmutathattam magam. Bízom benne, hogy ez a hét valaminek a kezdete volt. Lelkileg nagyon nagy feltöltődést jelentettek ezek a napok! Mindig megvannak a céljaim, de most a válogatottság plusz motivációt jelent – fogalmazott Kelemen Éva, aki hétfőn már a DVSC-TVP edzésén állt munkába.

A lokistákra újra dolgos hétköznapok várnak, Tone Tiselj „mini téli alapozást” tart a lányoknak ezekben a hetekben.

HBN-BN


Debrecen - A debreceni edzőtáborozást követően szűkítette keretét Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, így a mieink a debreceni Kelemen Éva, a győri Orbán Adrienn és a Thüringerben játszó Planéta Szimonetta nélkül utaznak a hétvégi Kárpát Kupára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!