Sport

2016.10.14. 12:56

Nem becsülik le az ellenlábast

Balmazújváros - Kovács Ádám szerint felesleges papírformáról beszélni a második vonalban, mivel kiegyenlített a mezőny.

Balmazújváros - Kovács Ádám szerint felesleges papírformáról beszélni a második vonalban, mivel kiegyenlített a mezőny.

Az NB II. mezőnye takaréklángról üzemi hőfokra kapcsol, hiszen kéthetes leállás után folytatódik a küzdelem a bajnokságban. A táblázat második pozíciójában álló Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a Cegléddel csap össze hazai környezetben vasárnap 17 órától. A Pest megyeiek tizenkét fordulót követően csupán a 18. helyen szerénykednek, a vezetőség a gyengébb szereplés miatt megköszönte Varga Attila munkáját, a mestertől Krecska János vette át a stafétabotot szeptember végén.

Nüansznyi eltérések

– Úgy gondolom, sikerült fenntartatunk a koncentrációt a bajnoki pauza alatt – kezdte a beszélgetést Kovács Ádám. – Nem lesz könnyű dolgunk a hétvégén, hiszen a másodosztály résztvevői között nincsenek hatalmas különbségek. Az összecsapások kimenetelét általában a napi forma dönti el. Emellett egy-egy mérkőzésen bármelyik gárda képes lehet a differencia eltüntetésére.

Arra készülök, hogy a ceglédiek elsősorban masszívan fognak védekezni ellenünk, de a támadásokra is figyelmet fordítanak majd.

Azt nem tudom megmondani, az edzőváltás mennyire befolyásolja riválisunkat, ám szerintem nem lesz nagy jelentősége ennek. Természetesen mint minden bajnokin, most is a három pont begyűjtése a célunk. Szerencsére mindenkire számíthat a szakmai stáb, a korábban sérüléssel bajlódó játékosok felépültek.

Nem panaszkodik

Az újvárosiak háza táján nem állt meg az élet a szünidő során sem. A Balmaz a Lokival mérte össze az erejét felkészülési meccsen múlt szombaton, a lefújás után Sigér Dávidék ünnepelhettek, mivel Belényesi Miklós és Máté János góljának köszönhetően 2–1-re verték a cívisvárosiakat. Ezen felül Feczkó Tamás együttese megkapta az ellenfelét a Magyar Kupában, a hajdúságiak a Paksot látják vendégül október 26-án.

– Jól játszottunk, ennek ellenére nem szabad, hogy a győzelem elaltasson bennünket.

A debreceniekkel vívott találkozón lehetőségünk nyílt a Cegléd ellen alkalmazni kívánt taktikai elemek gyakorlására. Hogy mi a véleményem a sorsolásról? Elégedett vagyok, egy remek képességű csapat vár ránk. Jobbnak tartom ezt a forgatókönyvet, mintha egy harmadosztályú alakulat otthonában kellett volna vizitálnunk – zárta mondandóját a balmazújvárosi klub huszonhármas mezét viselő labdarúgója.

HBN-BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!