Sport

2016.10.15. 13:48

A klasszisokkal teletűzdelt Újpestet tréfálná meg a DHK

Debrecen - A Debreceni Hoki Klub bajnokival zárja a hetet, Jevgenyij Muhin alakulata az Újpesttel csap össze hazai jégen vasárnap 17 órakor.

Debrecen - A Debreceni Hoki Klub bajnokival zárja a hetet, Jevgenyij Muhin alakulata az Újpesttel csap össze hazai jégen vasárnap 17 órakor.

A MOL Liga táblázatának nyolcadik pozícióját birtokló hajdúságiak legutóbb hétfőn vívtak meccset a bajnokságban, akkor az ASC Corona Brassó hosszabbítást követően 5–4-es sikert aratott a cívisvárosban. Molnár Dávidnak a vereség ellenére emlékezetes marad a találkozó, mivel a fiatal tehetség első gólját ütötte a szerb, román, magyar indulókat felvonultató pontvadászatban.

Berta Ákoséknak a lilák ellen sem lesz könnyű dolguk, mivel a fővárosiak kerete a nyáron több minőségi hokissal erősödött. Elfogadta a IV. kerületiek invitálását az exfehérvári Benk András, aki a magyar válogatott egyik alapemberének nevezhető, az idén rendezett oroszországi elit világbajnokságon is bizonyíthatta rátermettségét. Benken kívül Sikorcin Ladislav szintén nagy fogásnak nevezhető, a szlovák felmenőkkel rendelkező csatár ugyancsak magára ölthette már nemzeti együttesünk szerelését.

Az előző szezonban a debreceniek az alapszakasz mellett a rájátszásban is összefutottak az újpestiekkel. A két nyert mérkőzésig tartó negyeddöntőt a DHK 2–1 arányban tudta behúzni, ebből a párharcból kell erőt meríteniük a hazaiaknak a hétvégén.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!