Sport

2016.09.24. 09:29

DVSE: Nem dőlt el a továbbjutás

Debrecen - Egy döntetlen és egy vereség után várja harmadik meccsét a DVSE.

Debrecen - Egy döntetlen és egy vereség után várja harmadik meccsét a DVSE.

A Magyar Kupa csoportküzdelmeivel élesben is megkezdte az új idényt a DVSE pénteken. A D jelű négyes házigazdája ellen, a BVSC-Zuglóval szemben indította a küzdelmeket a Debrecen. Süveges Máté gólja nyitotta a találkozót, azonban az első negyed végén 3–2-re vezetett a BVSC, a nagyszünetben pedig 4–3-ra mentek a fővárosiak. A harmadik etap közepén tovább hízott a hazaiak előnye, azonban Szőke Szabolcs és Sergi Mora Belmonte révén 5–5-ös egálnál következett a záró felvonás. Az utolsó nyolc percben már nem esett találat, így maradt az 5–5. Második meccsét a Fradi ellen vívta Komlósi Péter alakulata: a bombaerős, toronymagas esélyes FTC magabiztosan, 17–4-re hozta a derbit, ezzel bebiztosítva a továbbjutását.

A DVSE szombaton 10.30-tól még megmérkőzik a Szentessel, illetve 12-től az FTC a Zuglóval, így majd a 2. fordulóban dől el a második továbbjutó hely sorsa.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!