Sport

2015.09.20. 15:03

Kulcsár volt a nyerőember

Debrecen - A csereként beállt támadó gólja elég volt a DVSC angyalföldi sikeréhez.

Debrecen - A csereként beállt támadó gólja elég volt a DVSC angyalföldi sikeréhez.

Mivel a hazaiak idén jutottak vissza az élvonalba, négy esztendő után rendeztek újra Vasas-DVSC-TEVA NB I-es mérkőzést. A fővárosi kilencven percet a hajdúságiak kezdték jobban, ha Mészáros vagy Varga pontosabban fejel, már a meccs elején előnybe kerülhetett volna a Loki.

A folytatásban már kiegyenlítettebb, de nem túlságosan nagy sebességű küzdelem folyt a pályán, a Vasas egy ízben távolról veszélyeztetett, de Radosevic szépen védte Berecz Zsombor próbálkozását.

Nyerő csere

A szünetre Horváth Zsolt helyett Kulcsár Tamás futott ki a pályára a DVSC-ben és ez a csere végül nyerőnek bizonyult. Nagyobb sebességre kapcsoltak a vendégek és többször is beszorították kapujuk elé a házigazdákat: Bódi Ádám nagy lövése majdnem a kapuban kötött ki. Ahogy teltek a percek, hullámzóbbá vált a játék, a piros-kékek is igyekezték megszerezni a győztes találatot, ez végül a Debrecennek sikerült.

A 77. percben a végig agilis futballt bemutató Bódi adott remek labdát Kulcsárnak, aki éles szögből a hosszú sarokba emelt. A gól azt jelentette, hogy a DVSC három ponttal távozott Angyalföldről, s ezzel fellépett a negyedik helyre a tabellán.

A cívisvárosiak legközelebb szombaton lépnek pályára a Paks otthonában.

HBN

A tények

OTP Bank Liga, 9. forduló

Vasas – DVSC-TEVA 0-1 (0-0)

Illovszky-stadion, 2850 néző. Vezette: Pintér (Varga Zs., Márkus)

Vasas: Nagy G. - Osváth, Pajovics, Grúz, Hangya – Adamovics (Pavlov 58.), Vukaszovics (Czvitkovics 84.), Berecz - Könyves, Novák (Ádám 67.), Vida

DVSC: Radosevic - Mészáros, Máté, Brkovics, Korhut - Jovanovic (Szécsi 92.), Varga J., Bódi, Ferenczi (Castillion 69.) - Horváth Zs. (Kulcsár 46.), Sidibe

Gól: 0-1 Kulcsár (78.)

Sárga lap: Vukaszovics (21.), Adamovics (39.), Ferenci (41.), Castillion (72.), Pajovics (72.), Ádám (87.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!