Sport

2015.08.13. 17:23

Víg Vivient felspannolja a versenyhelyzet

Debrecen - A kapus azért igazolt a Lokiba, hogy újra válogatott legyen.

Debrecen - A kapus azért igazolt a Lokiba, hogy újra válogatott legyen.Víg Vivien a Dunaújváros csapatától tette át a székhelyét Debrecenbe. A 24 esztendős kapus tagja volt az U19-es Európa-bajnokságon ezüstérmet szerző magyar csapatnak, sőt a torna legjobb hálóőrének választották. Víg korábban meghívást kapott a felnőtt válogatott keretbe is, nem titkoltan az a célja, hogy újra magára ölthesse a címeres mezt.

– Tavaly kevesebb játéklehetőséget kaptam, most szeretném újra „felépíteni” magam. A Loki egy új lehetőséget jelent a számomra. Meglepő volt, mennyire könnyen beilleszkedtem, nagyon barátságosan fogadtak a lányok – nyilatkozta a Naplónak a kapus, aki elárulta, a DVSC-nél más az edzésmunka, mint amit eddig végzett. – Határozott célokkal érkeztem Debrecenbe, s azon leszek, hogy a lehető legnagyobb hasznára legyek a klubnak. Hiszem, hogy alázatos munka meghozza a gyümölcsét. Szeretném elérni a teljesítményemmel, hogy minden meccsen a kapuba állhassak. Pásztor Bettit jól ismerem, már játszottunk egy csapatban. Hazudnék, ha azt mondanám, nincs versenyhelyzet köztünk, de ez szerintem egészséges rivalizálás. Jó versenyzőtípusnak tartom magam, felspannol a kihívás.

Víg Vivien szerint a klubvezetés által előirányzott célkitűzést is túl lehet szárnyalni. – Mindig pozitívan állok a dolgokhoz, éppen ezért úgy gondolom, ha minden mérkőzésen tudásunk legjavát tudjuk nyújtani, akkor a negyedik hely megszerzése is elérhető.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!