Sport

2015.08.03. 17:56

Gőzerővel keres átlövőt a Loki

Debrecen - Jelenleg nincs hadra fogható jobboldali átlövő a DVSC-nél.

Debrecen - Jelenleg nincs hadra fogható jobboldali átlövő a DVSC-nél.

A DVSC női kézilabdacsapatának vezetése akár hátra is dőlhetett a csapat keretének kialakításakor, hiszen a terveknek megfelelően erősítettek. Viszont a sors – sérülések formájában – közbeszólt, így a debreceni klubvezetés ismét aktivizálta magát az átigazolási piacon.

Sopronyi Anett a rakoncátlankodó porckorongsérve miatt befejezte az aktív pályafutását, ráadásul a másik jobbátlövőnk, Karnik Szabina is a régi problémájával küzd, azaz bevizesedett a válla, így kidőlt a sorból. Ezek után egyértelművé vált, hogy átlövőt kell igazolnunk – nyilatkozta a Naplónak Ábrók Zsolt, a Lokit működtető gazdasági társaság ügyvezetője.

– Hazai viszonylatban nincs olyan játékos, akivel pótolhatnánk Sopit, sőt a külföldi kézisek közül is nagyon nehéz balkezes átlövőt találni, így előfordulhat, hogy jobbkezes lesz az új igazolásunk. Minőségi kézilabdázóban gondolkodunk, csak azért, hogy létszámban többen legyünk, nem hozunk idegenlégióst! – mondta határozottan a klub első embere.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!