Sport

2015.04.25. 11:56

Két hét szünet edzőmérkőzésekkel

Balmazújváros - A Magyar Kupa négyes döntője miatt ezen a héten az NB I-es férfi rájátszásban szünet van, ezért Füzesi Ferenc (Kőnig-Trade Balmazújváros) és Bebre Viktor (B. Braun Gyöngyös) vezetőedzők megegyeztek, hogy edzőmérkőzést játszanak a csapatok.

Balmazújváros - A Magyar Kupa négyes döntője miatt ezen a héten az NB I-es férfi rájátszásban szünet van, ezért Füzesi Ferenc (Kőnig-Trade Balmazújváros) és Bebre Viktor (B. Braun Gyöngyös) vezetőedzők megegyeztek, hogy edzőmérkőzést játszanak a csapatok. Pénteken volt az első összecsapás a Gyöngyös otthonában, ahol 3 x 25 percet játszottak. Az összesítés szerint a Gyöngyös alakulata 33 – 23-ra nyerte a mérkőzést. Mind a két csapatban lehetőséghez jutottak a fiatalok is.

Jövő héten válogatott hét van, ezért nem játszanak mérkőzést a csapatok. Április 30-án a Balmazújváros otthonában kerül sor a második összecsapásra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!