Sport

2015.04.19. 17:45

Debrecenben nyert a Báránd

Hajdú-Bihar - Két vendég és egy hazai sikerrel vette kezdetét szombaton a labdarúgó megyei másodosztály déli csoportjának 22. fordulója.

Hajdú-Bihar - Két vendég és egy hazai sikerrel vette kezdetét szombaton a labdarúgó megyei másodosztály déli csoportjának 22. fordulója.

Kismarja–Pocsaj 2–1 (1 – 0)

200 néző, vezette: Kertész F. (Kóti L., Tóth Á.)

Kismarja: Czirbik D.– Farkas I., Tamási S., Tamási G. Csuka Zs., Alimán J., Budácsik M.(Kondor L.), Papp Á., Kovács L., Farkas B., Magyar A. (Tóth K.) Edző: Tóth Károly.

Pocsaj: Nagy Zs. – Mezei J., Lakatos R. (Máté F.), Nyika J. (Rézműves A.), Trippon P., Szilágyi Cs., Székely Zs., Ócs S. (Halász R.), Hajdu M., Kun I., Nagy P. Edző: Sóvágó Sándor.

Gól: Kovács L. (2), illetve Székely Zs. Jók: mindenki, illetve Nagy Zs., Nagy P., Hajdu M. Ifi: 9–2.

Tóth Károly: – Igazi határ menti El Classicót játszottunk ma. Mindkét csapat a győzelemért hajtott, bár különböző taktikával. A vendégek többet birtokolták a labdát, de ellentámadásaink többször is gólszagúak voltak. A mérkőzésen végig a küzdelem dominált, amiben mind a két együttes jeleskedett. A játékvezetőknek nem volt könnyű dolga a sok ember-ember elleni küzdelem miatt. Befújt egy véleményes tizenegyest ide, majd az ellenfelünknek is. Összességében a mi akaratunk érvényesült, mert jól védekeztünk és kontrákból is több gólt lőhettünk volna, ha az utolsó passzaink jól sikerülnek. Hozzáteszem, egy jó erőkből álló Pocsaj sikerült legyőznünk, úgyhogy fognak ők még meleg pillanatokat okozni más gárdáknak is. Székely Zsolti barátomnak külön gratulálok a tizenegyeséhez, hisz az egész meccsen nem került ennél a távolságnál közelebb a kapunkhoz. Sok sikert Pocsajnak!

Sóvágó Sándor: – A mai vereség legfőképp az én hibám, de hogy ez mit takar, az csapaton belül marad.


Földes–Püspökladány 1–3 (1–1)

150 néző, vezette: Darányi A. (Jánvári M., Vasas Gy.)

Földes: Horváth Zs. – Kalugyer K. (Barta B.), Kiss N., Nagy S., Vincze N., Sápy B., Trippon T., Móda G., Taricska G. (Király Á.), Vincze A., Karacs T. Edző: Karacs Tamás.

Püspökladány: Katona N. (Varga Z.) – Mogyorósi I., Baranyai L., Pálmai Cs., Szász L., Hodosi T. (Ferenczi L.), Kerolos S. (Mogyorósi Z.), Nagy B., Horváth I. (Mogyorósi D.), Szabó B. (Sass F.), Szalóczi Z. Edző: Károlyi Albert.

Gól: Vincze A., illetve Horváth I. (2), Ferenczi L. Jók: Horváth Zs., Sápy B., illetve Baranyai L., Horváth I. (a mezőny legjobbja). Ifi: 2–4.

Karacs Tamás: – Az első félidőben elég jól tartottuk magunkat ezzel a hiányos kerettel is. Sajnos a folytatás első negyedórájában az öltözőben maradtunk, így Püspökladány eldöntötte a mérkőzést. Ezután már csak egy kapufáig jutottunk, viszont az ellenfél több helyzetet is kialakított. Gratulálok Püspökladánynak, és további sok sikert kívánok számukra!

Károlyi Albert: – Ferenczi Lajos gólját a pótpapának ajánljuk. Kiváló körülmények között nyertünk megérdemelten. Bízom benne, hogy Karacs Tamás barátom és csapata mielőbb összeáll. Gratulálok az ificsapat győzelméhez, legfőbbként Nádházi Sándor két góljához. Gulyás Gyula szavaival élve: Hajrá Ladány!


DASE–Báránd 1–3 (1–1)

100 néző, vezette: Hajdú I. (Gyugos B., Mogyorósi J.)

DASE: Molnár Cs. – Rácz N., Lengyel I., Kis A., Tőzsér D., Csiszár I., Gyöngyösi M., Kovács M., Németh N., Varga V., Takács I. Edző: Pöszmet Tibor.

Báránd: Tóth J. – Arany L., Szabó J., Török R., Békési L., Mester N., Ifj. Arany L., Vígh N. (Futó G.), Mester L. (Török Zs.), Ispán R. (Makra S.), Török D. Edző: Arany László.

Gól: Ispán R., Török Zs., Ifj. Arany L. Jók: Lengyel I., Csiszár I., Kovács M., Rácz N., illetve mindenki. Ifi: 8–1.

Pöszmet Tibor: – Igazi rangadó volt, mindkét csapat felkészült a másikból. A vezetésünket sajnos nem tudtuk megőrizni, a második félidőben görcsössé vált a játékunk, s nem tudtunk megújulni a rutinos és taktikus ellenfél ellen. Magunkon kívül senkit nem szeretnénk és nem is hibáztathatunk, de a mérkőzés krónikájához tartozik, hogy 1–0-s vezetésünknél növeltük előnyünket egy öngóllal, amit a játékvezető les miatt érvénytelenített. Azt gondolom az asszisztensen kívül senki nem így látta, viszont az ellentámadásból pedig büntetőhöz jutott az ellenfél. Bízom benne, egyszer az asszisztens is átérzi egyszer egy ilyen döntés súlyát.

Arany László: – Úgy érzem, hogy a bajnokság egyik legjobb csapata ellen sikerült szemre is tetszetősen, taktikusan és eredményesen játszani. Gratulálok minden játékosomnak! Köszönöm a biztatást a szurkolóinknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!