Sport

2014.04.18. 14:24

Demjénben ég a bizonyítási vágy

Balmazújváros - A balmazújvárosiak középpályása plusz motivációval lép pályára lépni a Nyíregyháza ellen.

Balmazújváros - A balmazújvárosiak középpályása plusz motivációval lép pályára lépni a Nyíregyháza ellen.

A hétvégén a Nyíregyháza Spartacus együttese látogat Balmazújvárosba az NB II. 24. fordulójában. A hazaiak középpályása, Demjén Gábor pályafutása során mind két együttesben szerepelt már. – Emlékszem még a Nyíregyházánál töltött időszakomra, sokan még azóta is ott vannak. Szinte mindenkivel jóban vagyok és ugyanúgy tartom velük a kapcsolatot, főleg Bajzát Péterrel – válaszolta a 28 éves játékos arra a kérdésre, ápol-e jó viszont valakivel egykori csapatából.

Mindenkit meglepett

A közelmúltban menesztették a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vezetőedzőjét, Híres Gábort, helyét ideiglenesen Pajkos János vette át. A középpályás szerint a csapat furcsállta a döntést, nem gondolták volna, hogy mindez ilyen hamar bekövetkezik. Ám hozzátette, hogy a sorozatosan elvesztett pontok miatt egy ideje már benne volt a levegőben. A játékos véleménye szerint nagyon szerencsétlenül alakultak a dolgok.

Demjén bizonyítana

A Nyíregyháza Spartacus elleni meccsre kitérve megtudtuk, a balmazújvárosi futballistát rendkívül meglepte az aktuális ellenfelük előző fordulóban elszenvedett veresége, majd a két együttes hétvégi összecsapásáról a következőket mondta: – Minden mérkőzés fontos, mindet meg kell nyerni, mégis van bennem plusz bizonyítási vágy, hiszen egykori klubom ellen lépek pályára. Nagyon jó meccset várok. Sokat elemeztük a játékukat, ha odafigyelünk és ki tudjuk használni a helyzeteinket, akkor megnyerhetjük a találkozót.

Az összecsapás szombat délután 17 órától kezdődik, melynek helyszíne a balmazújvárosi Városi Sportpálya lesz.

- HBN-DZST -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!