Sport

2014.03.03. 13:40

„Többre vagyunk képesek”

Balmazújváros - Idény eleji formát mutatott a Balmazújváros a hétvégén, hazai pályán javítani akarnak.

Balmazújváros - Idény eleji formát mutatott a Balmazújváros a hétvégén, hazai pályán javítani akarnak.

Ahogyan az első osztályban, a labdarúgó NB II-ben is megkezdődtek a küzdelmek a hosszú téli szünetet követően. A negyedik helyezett Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a kiesés ellen menekülő Kisvárdához látogatott a 17. fordulóban, s bár esélyesként lépett pályára, csupán egy ponttal gazdagodott a Híres-gárda. A végeredmény főként annak fényében bosszantó, hogy a 29. percben szerzett Demjén-találatra az utolsó percben érkezett a vendéglátók válasza.

Nagyon elrontották

A balmazújvárosi gólszerző, Demjén Gábor idézte fel kérésünkre a történteket.

– Az igazsághoz tartozik, hogy nagyon rossza talajú, vizes pályán kellett játszanunk, de nem volt mit tenni, hiszen a játékvezető futballra alkalmasnak nyilvánította a játékteret – kezdte a labdarúgó. – Az első félidőben jól játszottunk, bár túl sok helyzetünk nem volt, a pontrúgásaink veszélyesek voltak. Egy ilyenből született meg a vezetőgólunk is, szabadrúgásból, oldalról erőből berúgtam a labdát a kapu előterébe, a kapus rosszul számította ki a lövést és fölötte a hálóba vágódott a játékszer. Általában erőből rúgom meg ilyen esetben a labdát, az érkező csapattársaim veszélyesebben tudnak így beleérni, ezúttal a kisvárdai kapus volt a segítségemre. Sajnos, a második félidőt elrontottuk, de alaposan – fogalmazott önkritikusan a középpályás.

Demjén elmondta, bosszantó dolog az utolsó percben elhullajtani két pontot. – Ha a második félidő derekán egyenlít az ellenfél, akkor még lett volna idő arra, hogy visszavegyük a vezetést, most azonban erre már nem volt lehetőségünk. Idegesítő ez, főként úgy, hogy igazán nem volt benne a meccsben a hazai gól. Ami a saját teljesítményemet illeti, nem volt rossz a játékom, de akárcsak a csapat, én is többre vagyok képes. Nem kezdtük valami jól az évet, de éppen ezért feltett szándékunk, hogy a következő meccsen, hazai pályán nyerjünk. Bízom benne, hogy sokkal jobb lesz a folytatás! – zárta mondandóját Demjén Gábor.

Itthon javíthatnak

Az újvárosiak legközelebb vasárnap lépnek pályára hazai környezetben, 14 óra 30 perctől a 11. helyen álló SZTK-Erima együttesét fogadják.

HBN-TN


Balmazújváros - Hihetetlenül nehéz hónapok elé néz Híres Gábor együttese, a Balmazújváros.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!