Sport

2013.12.07. 08:16

Kár az elvesztegetett pontokért

Mezőkövesd, Debrecen - A DVSC-TEVA hatékonyan futballozott, de két gólos előnyről döntetlenre végzett Mezőkövesden.

Mezőkövesd, Debrecen - A DVSC-TEVA hatékonyan futballozott, de két gólos előnyről döntetlenre végzett Mezőkövesden.

Jó szezonnal a háta mögött érkezett a Loki az év utolsó meccsére Mezőkövesdre, a tét az volt, ha nem kap ki a hajdúsági tizenegy, a tabella élén tölti a téli szünetet.

Kár érte

Meggyőzően kezdtek a vendégek, Sidibe hagyott ki nagy helyzetet és Kulcsár is lőhetett volna gólt, a kettő között utóbbi be is talált a 28. percben.

A fordulás után mindkét gárda előtt adódtak helyzetek, a Debrecen még a lécet is eltalálta – összességében úgy tűnt, a meccs a DVSC-nek áll.

Amikor Szakály mesteri labdáját Selim Bouadla szép mozdulattal küldte a hálóba, úgy éreztük, megvan a meccs!

Sajnos az utolsó bő húsz perc erre rácáfolt, a házigazdák előbb egy tizenegyesből, majd egy jól eltalált Harsányi lövésből betaláltak, ezért a mezőkövesdi derbi végeredménye 2–2 lett. Mindez azt jelenti, hogy a DVSC remek őszt produkálva az élen telel, folytatás márciusban, addig is gratuláció a csapatnak kitűnő őszi szezonért!

Mesterszemmel

Véber György: A szív és az akarat megvolt, de az ész hiányzott. Az, hogy akar és küzd egy csapat, az alapelvárás, abban kell fejlődnünk, amit az előbb mondtam, hogy ne ész nélkül futballozzunk.

Kondás Elemér: Vezettünk, azt történt a pályán, amit mi akartunk, de utána adtunk egy ilyen tizenegyest az ellenfélnek, meg egy olyan lehetőséget, amellyel ki tudtak egyenlíteni. Gratulálok a játékosoknak, szép őszt produkáltak, jó lett volna győzelemmel zárni, de minden pontot meg kell becsülni.

HBN-TN


A tények

OTP Bank Liga, 17. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC – DVSC-TEVA 2-2 (0-1)

Mezőkövesd, 1000 néző. Vezette: Vad II (Erős, Kelemen)

Mezőkövesd: Horváth T. – Hegedűs Cs., Szalai, Vaskó, Gévay – Hegedűs D., Kiss M. (Bogdány 46.), Bognár – Melczer, Pilibaitis (Harsányi 46.) – Menougong (Farkas B. 88.)

DVSC: Novakovics – Lázár (Brkovics 74.), Máté, Mészáros, Korhut – Bódi, Ludánszki, Se. Bouadla (Dombi 84.), Szakály – Kulcsár, Sidibe

Gól: 0-1 Kulcsár (28.), 0-2 Se. Bouadla (53.), 1-2 Melczer (11-esből 68.), 2-2 Harsányi (82.)

Sárga lap: Kulcsár (24.), Kiss M. (35.), Se. Bouadla (65.), Lázár (67.), Bogdány (85.)


Mezőkövesd, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 17. fordulójában a DVSC-TEVA gárdája a Mezőkövesd Zsóry FC vendégeként lépett pályára pénteken 19 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Mezőkövesd, Debrecen - A Mezőkövesd Zsóry FC vs. DVSC-TEVA (2-2) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!