Sport

2013.12.02. 10:04

Bombázókra nagyon nagy szükség lenne

Debrecen - A Loki edzője szerint erős közepes osztályzatot érdemel a DVSC-TVP az őszi produktumáért.

Debrecen - A Loki edzője szerint erős közepes osztályzatot érdemel a DVSC-TVP az őszi produktumáért.

A Győr elleni bajnokit követően a női élvonalbeli bajnokság alapszakaszának feléhez érkeztek a csapatok, sőt a Békéscsaba elleni idegenbeli meccsel már egy találkozóval át is csúszott a Loki a tavaszi idénybe. Ez a tény, illetve a pénteken induló kézilabda-világbajnokság miatt beálló szünet a pontvadászatban nagyszerű lehetőséget biztosított egy féléves bizonyítvány kiállításához – természetesen a DVSC-TVP vezetőedzőjét, Varga Józsefet kértük fel az értékeléshez.

Napló: Az eddig lejátszott 12 mérkőzésből hatot megnyert és pont ugyanennyit elvesztett a Debrecen, a 12 pont mellé 313–339-es gólkülönbség és a 7. hely társul a tabellán. Az idény előtt ezzel a félidei eredménnyel kiegyezett volna?

Varga József: - A 12 ponttal elégedett lennék, viszont az utolsó szakaszban nyújtott teljesítményünk után akadtak kételyeim. Ráadásul úgy érzem, bennünk maradt legalább két pont, amit az Érd, illetve a Vác ellen szerezhettünk volna meg.

A teljes interjú a Napló keddi számában olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!