Sport

2013.11.19. 13:38

Presztízsmeccset vív a Loki a Ligakupában

Debrecen - A DVSC-TEVA idegenben, a Balmazújváros hazai pályán játszik szerdán.

Debrecen - A DVSC-TEVA idegenben, a Balmazújváros hazai pályán játszik szerdán.

Egy ősi rivális, a Nyíregyháza Spartacus otthonába látogat szerdán a Ligakupa 6. fordulójában a DVSC-TEVA, a 17 órakor kezdődő találkozót (élőben a Haon-on) a nézők ingyen tekinthetik meg.

Tartalékolhatnak

A villanyfényben lejátszandó összecsapásnak a presztízsen túl már csak a nyírségiek számára van tétje, miután a Loki már korábban csoportelsőként továbbjutott. A második helyet viszont még a Spartacus, a Mezőkövesd és a Balmazújváros is megszerezheti.

Jelenleg a Mezőkövesd áll a legjobban hét pontjával, míg a Szparinak öt, a Balmazújvárosnak négy egység áll a neve mögött. A nyíregyháziak hivatalos honlapja szerint a hazaiaknál várhatóan azok kapnak majd lehetőséget, akik a hétvégén kevesebbet játszottak, ám nyilván a DVSC is tartalékol majd valamelyest a szombaton rendezendő Honvéd elleni idegenbeli bajnokijára.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő hazai pályán veti magát a küzdelembe a Ligakupa szerdai játéknapján, az újvárosiak meccsét ugyancsak élőben közvetíti a Hajdú Online, 13 órától. A Híres-gárda a Mezőkövesdet igyekszik legyőzni annak érdekében, hogy ne keljen lemondania a továbbjutásról.

HBN


[poll id="558"]


[poll id="559"]


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!