Sport

2013.10.11. 16:37

Az Újváros megállítaná az éllovas szabolcsiakat

Balmazújváros - A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a Nyíregyháza Spartacus otthonába látogat a Ness Hungary NB II. 9. fordulójában.

Balmazújváros - A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a Nyíregyháza Spartacus otthonába látogat a Ness Hungary NB II. 9. fordulójában.

Nehéz feladat vár a balmazújvárosiakra a hétvégén, hiszen a magyar másodosztályban eddig még százszázalékos Nyíregyháza ellen szereznék meg sorozatban harmadik győzelmüket. A Híres Gábor vezette hajdúságiak az előző két fordulóban a Békéscsabát (2-1), illetve a Vasast verték (1-0), ám hét közben vereséget szenvedtek a Ligakupa B csoportjának 3. fordulójában a DVSC-TEVA (2-0) otthonában.

Nem számít

A Balmazújváros nem először találkozik a nyírségiekkel ebben szezonban: a Ligakupa második csoportkörében, idegenben már legyőzte őket 3-0-ra a Híres-csapat.

– Nem szabad a táblázaton elfoglalt helyezésből kiindulni, mivel a másodosztályban bárki megverhet bárkit – vezette fel a hét végi mérkőzést Demjén Gábor, a Balmaz Kamilla középpályása. – Jó formában vagyunk, a legutóbbi két bajnokinkat megnyertük, és annak ellenére, hogy a Debrecen ellen kikaptunk a Ligakupában, nem játszottunk rosszul, csak a Loki ki tudta használni a helyzeteit és kétszer betalált. A nyírségiek otthonába azért utazunk, hogy pontokkal térhessünk haza. A legfontosabb feladatunk szombaton, hogy megakadályozzuk ellenfelünket a gólszerzésben, de közben mi is eredményesek legyünk.

A Nyíregyháza Spartacus-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő NB II-es bajnoki október 12-én, szombaton 15 órától kezdődik az NYVSC pályán.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!