Sport

2013.08.07. 14:49

Edzőtábor: jól szolgálta a felkészülést

Balmazújváros - Elégedetten tért haza Ausztriából a hétvégén már Magyar Kupa mérkőzést játszó Balmazújváros.

Balmazújváros - Elégedetten tért haza Ausztriából a hétvégén már Magyar Kupa mérkőzést játszó Balmazújváros.

A végéhez közeledik az új, egy csoportos NB II-ben érdekelt egyetlen hajdú-bihari együttes, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő nyári alapozása. Július 31-től augusztus 6-ig a szlovén és magyar határhoz közel fekvő ausztriai Heiligenkreuzban edzőtáborozott Híres Gábor alakulata, melyre vasárnap már tétmérkőzés vár, 17 órától a megye I-es Nagyszekeres otthonában játszanak MK-meccset az újvárosiak.

– Jó pályák, jó szállás, jó ellátás – röviden és tömören így jellemezte az Ausztriában töltött egy hetet Híres Gábor, az Újváros vezetőedzője, aki azért akadt, amit kifogásolt. – Arra számítottam, ott hűvösebb lesz, ehhez képest ugyan olyan meleg volt, mint itthon. Ennek ellenére a fiúk jól viselték, helytálltak ellenfeleink ellen. Úgy érzem, jól szolgálta a felkészülést az edzőtábor.

Bizakodó vagyok a rajtot illetően, amennyiben nem lesz sérülés a csapatban, ebben a formában bárki ellen pályára merem küldeni a srácokat – tudtuk meg a trénertől, aki azt is elmondta, már nem várható új játékos leigazolása.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló augusztus 8-i számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik