Sport

2013.08.23. 12:25

„Csak kisiklás volt a siófoki kudarc”

Balmazújváros - Nem kezdte jól az NB II-es bajnokságot a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő gárdája, a hajdú-bihariak ugyanis a múlt héten 3–0-ás vereséget szenvedtek a tavasszal még az első osztályban szereplő FGSZ Siófok otthonában.

Balmazújváros - Nem kezdte jól az NB II-es bajnokságot a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő gárdája, a hajdú-bihariak ugyanis a múlt héten 3–0-ás vereséget szenvedtek a tavasszal még az első osztályban szereplő FGSZ Siófok otthonában. Híres Gábor csapata a 2. fordulóban hazai pályán javíthat, az ellenél a Kisvárda lesz szombaton 17. 30-tól.

– Sajnos sok olyan hibát elkövettünk azon a meccsen, amelyekből egyetlen is elég ahhoz, hogy vereség legyen a vége – tekintett vissza a siófoki találkozóra a balmazújvárosiak trénere. – Az egyéni vétségek mellett gyámoltalanok voltunk és a helyzeteinket is elpuskáztuk, ez pedig nyilván megbosszulta magát. Az ellenfél az első negyedóra végén a semmiből talált egy gólt, majd a félidő legvégén is, amit nem tudtunk helyrehozni a második félidőben. A futballban azonban az a jó, hogy ugyan fáj a vereség, de egy hét múlva már lehet javítani a teljesítményen – utalt Híres a Kisvárda elleni mérkőzésre.

– Nagy dolgokat nem tudok mondani, abban bízom, hogy azt tudjuk nyújtani, amit a szurkolóink joggal várnak tőlünk s bebizonyítjuk, csak kisiklás volt a siófoki kudarc. Az elmúlt szezonban megmutattuk, hogy tudunk hajtani, ugyanakkor képesek vagyunk játszani is a futballt. Nagyon szeretnénk begyűjteni a három pontot a Kisvárda ellen – zárta mondandóját Híres Gábor.

HBN

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!