Sport

2013.05.09. 16:37

Előként zárt az ország legidősebb versenyzője

A tavalyi, Osztrák Bajnokságban szerzett összetett nyolcadik helye, és a Magyar Kupa győzelme után idén az első Nemzetközi és az ob nyitófutamon supermotójával ismét maradandót alkotott Dudás Attila.

A tavalyi, Osztrák Bajnokságban szerzett összetett nyolcadik helye, és a Magyar Kupa győzelme után idén az első Nemzetközi és az ob nyitófutamon supermotójával ismét maradandót alkotott Dudás Attila. A debreceni gyorsasági motorversenyző egy tesztversenye, és a magyar bajnokság után ezúttal az ország legnívósabb supermoto sorozatában is letette névjegyét kategóriájában: a CRF Honda 450-es nyergében.

Hazánk legidősebb gyorsasági motorversenyzője a 29 versenyző közül az első rajthelyet megszerezve azonnal az első helyen zárt a debütáló futamán a Kakucs-Ring aszfaltján. Az, hogy „Dudi” elindul-e a május közepén, a Magyar Bajnokság Hungaroringen rendezendő kétfutamos gyorsasági motoros versenyhétvégéjén, még nem dőlt el.

A Semmelweis Egyetem hallgatója a sikeres vizsgájától tette függővé az indulását.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!