Sport

2012.09.17. 15:20

Szűcs István: "a gól csak hab a tortán"

Labdarúgás - A hátvéd elsősorban a csapat és a saját jó teljesítményének örül, de persze nem bánja, ha betalál.

Labdarúgás - A hátvéd elsősorban a csapat és a saját jó teljesítményének örül, de persze nem bánja, ha betalál.Remek játékkal fölényes győzelmet aratott a DVSC-TEVA az OTP Bank Liga vasárnapi összecsapásán a Budapest Honvéd ellen, a piros-fehérek 4–1-re verték a fővárosi gárdát.

A hazai együttes védelmének egyik oszlopa, Mészáros Norbert ezúttal sérülés miatt nem lehetett ott a gyepen, de a válogatott védő pótlása jól sikerült: a helyére állított Szűcs István érett futballt mutatott be és ő szerezte a Loki harmadik gólját.

Tudta, a hosszúra jön

– Sokan mondták a meccs után, hogy kívülről könnyű mérkőzésnek tűnt, belülről azonban másként éltem meg – nyilatkozta a huszonhét éves hátvéd. –.Végig koncentrálni kellett, a Honvéd kontrákra játszott, ívelgették mögénk a labdát, úgyhogy nem lanyhulhatott a figyelmünk. Ami a saját játékomat illeti, az első félidőben időnként megilletődöttnek tűnhetett néhány megmozdulásom, a szünet után már jobban teljesítettem és sikerült gólt is lőnöm. Az előző szögletet Bódi Ádám a rövid sarokra ívelte és azt kifejelték a kispestiek, tudtam, a következőt a hosszúra lövi majd, ezért oda indultam el. Szerencsére a kapus elvétette a labdát és nem volt nehéz dolog a hálóba juttatnom. Jó mérkőzés volt, nagy iramot diktáltunk, a végére kicsit el is fogyott az erőm – vallotta be őszintén Szűcs.

Mindig megmutatni

A labdarúgó elmondta, ugyan az utóbbi években kevesebb játéklehetőséget kapott, nincs benne extra bizonyítási vágy, azonban minden meccsen jól akar teljesíteni.

– A legfontosabb, hogy úgy focizzam, ahogyan az edzők elvárják és ahogyan saját magam is szeretném, hogy játsszak. A csapat sikere a legfontosabb, ehhez csak megbízható, jó teljesítménnyel járulhatok hozzá, azonban ha gólt is sikerül rúgnom, az csak hab a tortán. Minden mérkőzésen szeretnék szóhoz jutni, legyen az bajnoki, kupameccs vagy Ligakupa-találkozó, hiszen arra, hogy felhívjam magamra a szakmai stáb figyelmét, bármelyik sorozat megfelelő. A játékosnak minden meccsen meg kell mutatnia, mit tud, a szakemberek pedig eldöntik, melyik a Loki éppen aktuális összeállítása.

HBN-TN

 

 


 

Vérbeli rangadó várt a debreceni futballcsapatra vasárnap este az OTP Bank Liga 7. fordulójában: Bernáthék a negyedik helyen álló és csupán egyetlen vereséget jegyző Budapest Honvédot fogadták.

A címvédő Debrecen hazai pályán 4-1-re legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Kövesse velünk élőben az OTP Bank Liga 7. fordulójának záró mérkőzést, amelyen a DVSC-TEVA fogadja a Budapest Honvéd együttesét!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!