Sport

2008.12.23. 16:29

Botrányos leszbiképek Phelps barátnőjéről

<p>Botrányos képek láttak napvilágot Michael Phelps barátnőjéről . <dia width="960" height="800" alt="Botrányos fotók Michael Phelps barátnőjéről 2008.12.23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Botr_nyos_fot_k_Michael_Phelps_bar_tn__337_/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Botrányos fotók Michael Phelps barátnőjéről 2008.12.23." /></a></dia></p>

A Las Vegasban dolgozó mixerhölgy két nővel került intim viszonyba néhány félre nem érthető fotón. A történte a szemérmes amerikaiakat igen megdöbbentették.

A BulvárSport beszámolója szerint Michael Phelps néhány hónapja ismerkedett meg barátnőjével, akit hálaadáskor be is mutatott szüleinek. A számos tetoválással lányról eddig is sejteni lehetett, hogy egy igazi vadóc, a most előkerült pikáns fotók azonban sokakat megbotránkoztatnak.

A képek állítólag már négy éve készültek, ennek ellenére nem valószínű, hogy tetszenek az úszósztár édesanyjának, aki valószínűleg más típusú feleséget képzelt el fiának. A prűd amerikaiak teljesen kiakadtak a képek láttán, és rettenetesen féltik kedvencüket, mert azt feltételezik, hogy a lány elszedi az úszózseni vagyonát.

NÉZZE MEG A KÉPEKET! Botrányos fotók Michael Phelps barátnőjéről 2008.12.23.

Forrás: telesport.hu

  • Több mint száz turista órák óta az óriáskerék foglya

  • Megverte, mert nem hagyta részegen vezetni

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!