Sport

2008.06.16. 13:56

Villa nem kér a Chelsea-ből, a Realban vagy a Barcelonában szeretne játszani

<p>Az angol lapok értesülései szerint a spanyol válogatott csillaga, David Villa vissza fogja utasítani a Chelsa ajánlatát, mert a Real Madrid és a Barcelona megkeresésére vár.<BR /></p>

A Valencia klasszisa két mérkőzésen négy gólt rúgott a spanyol nemzeti csapat színeiben az Európa-bajnokságon, így nem csoda, hogy Roman Abramovics felfigyelt rá. Már a kontinensviadal előtt rebesgették, hogy a 26 éves csatár elhagyja a Mastellát, ám mostani produkcióját látva szinte biztosra vehető a távozása.

A londoni kékek tulajdonosa élénken érdeklődik Villa iránt, ám a Sun című brit bulvárlap úgy tudja, hogy a támadó nem szeretne a Stamford Bridge-en futballozni. A lap szerint a klasszis Spanyolországban akar maradni, hogy a Real Madridban vagy a Barcelonában szerepelhessen.

Ennek ellenére mégis előfordulhat, hogy Villa a Premier League-ben köt ki, mivel korábban kijelentette: nagy csodálója az Arsenal tetszetős játékának.

David Villa a spanyol válogatottban remek párost alkot a Liverpool támadójával, Fernando Torres-szel, így még az is megeshet, hogy a "vörösök" szerződtetik a 26 éves klasszist. A spanyol média azonban nem győzi hangsúlyozni, hogy Villa Spanyolországban akar maradni, és ezt az elhatározását még az angolok által kínált rengeteg pénz sem befolyásolja.

"A pénz nem jelent semmit" - nyilatkozta korábban Villa. "Mindenki azért dolgozik, hogy pénzt keressen, de ha nem vagy boldog egy helyen, akkor bármennyi pénzed lehet" - vélekedett a csatár. "Nekem az a célom, hogy jobb legyek abban, amit csinálok, nem pedig az, hogy minél több pénzt halmozzak fel" - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!