Sport

2008.06.03. 06:43

Szávay párosban is búcsúzott

<p>Búcsúzott a francia nyílt teniszbajnokságtól Szávay Ágnes, miután hétfő este párosban is kikapott a Roland Garroson.</p>

A magyar teniszező, az orosz Dinara Szafinával az oldalán kapott ki a páros küzdelmek harmadik fordulójában, az ukrán Bondarenko testvérpártól.

Szávayék három játszmában veszítettek, az első szettet az ukránok 6:4-re hozták, a másodikban azonban a magyar, orosz duó 6:0-ra nyert. A harmadik menetben végül csak rövidítésben kaptak ki Szávayék, ezzel a magyar lány végleg búcsúzott a Roland Garrostól, a hétvégén ugyanis egyesben is kiesett. A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy Szafina a páros meccs előtt nem sokkal a világelső Marija Sarapova ellen mérkőzött meg egyesben és óriási meglepetésre le is győzte a világelsőt.

Roland Garros:
Női páros, harmadik forduló:
Szávay Ágnes, Dinara Szafina (magyar, orosz, 9. kiemelt) - Aljona Bondarenko, Katerina Bondarenko (ukránok, 7.) 4:6, 6:0, 6:7.

  • Szávay egyéniben kiesett
  • Szávay kiesett a charlestoni negyeddöntőből
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!