Sport

2008.06.01. 08:55

Döntetlent játszott a magyar válogatott Horvátország ellen

<p>1-1-es döntetlent játszott Horvátországgal a magyar labdarúgó válogatott szombaton este Budapesten, a Szusza Ferenc stadionban megrendezett barátságos mérkőzésen. <dia width="900" height="700" alt="Magyarország - Horvátország 1-1 "><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Magyarorsz_g___Horv_torsz_g_1_1_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Magyarország - Horvátország 1-1 " /></a></dia></p>

A magyar válogatott egy héten belül két Európa-bajnoki résztvevővel is megmérkőzött: a múlt héten a görögöket győzte le Erwin Koeman szövetségi kapitány legénysége, így a holland szakemberrel még veretlen a magyar válogatott.

A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, rögtön a második percben vezetéshez jutottak, a bíró azonban les miatt nem adta meg a találatot. Érvényes gólra a 23. percig kellett várni, akkor Niko Kovac robbant be egy szögletre és Fülöp kapus hibáját kihasználva közvetlen közelről fejelt a magyar hálóba. A magyar egyenlítő találat még a szünet előtt született: egy szöglet után a gólszerző Niko Kovac ért rosszul a labdához és a saját kapujába jutatta. A második félidőben kiegyenlített volt a küzdelem a két csapat között, komoly gólhelyzetet viszont egyik válogatott sem tudott kialakítani.

Magyarország - Horvátország 1-1 (1-1)
gólszerzők: Niko Kovac (44. perc, öngól), illetve Niko Kovac (23.)

· Elfogták a garázda szurkolókat
·
Beckham hatalmas gólja 
·
Még több foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!