Sport

2008.04.05. 13:44

Mosley: "Nem tettem semmi rosszat, ezért perelek"

<p>A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke azt mondja: semmi rosszat nem csinált, amikor náci egyenruhába öltözött prostituáltakkal fényképezték le néhány nappal ezelőtt.</p>

Max Mosley ezért pert indít a képeket közlő News of the World című brit lap ellen - írja szombati levelében Mosley.

"Ha gyorshajtáson kaptak volna, vagy részegen ültem volna autóba, azonnal lemondanék. Amit azonban ez a botrány-lap közölt rólam, teljesen legális és ártalmatlan. Mindenkinek vannak hálószobatitkai, amelyek sok ember szemében visszataszítóak lehetnek" - írja nyílt levelében Mosley.

A FIA elnökéről múlt héten közölte a kompromittáló képeket az újság. A felvételeken náci egyenruhába öltözött nőkkel létesít szexuális kapcsolatot. Mosley egyébként a brit fasiszta párt korábbi vezetőjének, Oswald Mosley-nak a fia.

A FIA nemsokára rendkívüli ülést hív össze Párizsban, ahol a Mosley-ügy is napirendi téma lesz. Több vezető szerint ugyanis elfogadhatatlan, hogy továbbra is a brit elnök vezesse az Automobil Szövetséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!