Hirdetés

2024.03.01. 14:26

A Napló Állásbörzét most sem érdemes kihagyni – ha dolgozni szeretnél, ott a helyed!

Ismét álláskeresőknek kínál remek lehetőséget a vármegye egyik legnépszerűbb karrierrendezvénye.

PR cikk

A Napló Állásbörzét 2024. március 21-én tartják a debreceni Kölcsey Központban

A Hajdú-bihari Napló 2024. március 21-én tizedik alkalommal rendezi meg nagyszabású állásbörzéjét Debrecenben, a Kölcsey Központban. A Kölcsey Központ előnyeihez írható, hogy a belvárosban található, ezáltal könnyen megközelíthető bárki számára. A rendezvény ingyenesen látogatható 9 és 16 óra között.

A jövőre folyamatosan gondolni kell! A Napló Állásbörzén az elmúlt években több ezer látogató fordult meg a cégek standjainál, ahol a szakmai lehetőségeken túl a nyitott pozíciókról vagy akár a céges kultúráról is beszélgethettek – ez most sem lesz másképp, tehát újra kihagyhatatlan lehetőség nyílik meg azok előtt, akik szeretnék álmaik melóját megtalálni!

A Napló Állásbörze kiváló alkalmat teremt arra, hogy az érdeklődők, a leendő munkavállalók és a cégek képviselői személyesen találkozzanak egymással. A látogatók így első kézből tapasztalhatják meg, miért is lenne jó a vállalatnál dolgozni. Egy ilyen esemény marketingszerepe megkerülhetetlen: egy állásbörze manapság már messze túlmutat az önéletrajzgyűjtésen, ugyanis egyre több cég mutatja be a termékeit, sőt, van, amelyik ad belőlük kóstolókat is. Az állásbörze segítségével a munkakeresők megtalálhatják számításaik, elköteleződhetnek hosszú évekre, évtizedekre egy-egy vállalatnál – csökkentve ezzel a munkaerőhiány és a munkanélküliek közötti szakadékot.

Március 21-én a BMW Group Gyár Debrecen csapata is ott lesz a Kölcsey Központban, ahol minden érdeklődő személyesen tájékozódhat a nyitott pozíciókról, álláslehetőségekről. Kérj tanácsot az állásinterjúval kapcsolatban, tudd meg, milyen a betanulási időszak, mi történik, ha külföldi kiküldetésre megy egy munkatárs és ismerd meg a vállalati kultúrát. Használd ki a lehetőséget és ülj be a helyszínen kiállított elektromos BMW-be, vagy ragadd meg a virtuális kormányt a gyár saját fejlesztésű játékában, az iFACTORY Run-ban. A mesterséges intelligencia segítségével még a legendás BMW-s kabátot is magadra öltheted.

A BMW Group Gyár Debrecen karrieroldalán jelenleg csaknem 80 nyitott álláshirdetést találsz – köztük karbantartó mérnököket, elektromos karbantartó technikusokat és műszakvezetőket –, így jó eséllyel te is megtalálod azt a pozíciót, ami közel áll a szívedhez, és amellyel segíthetsz újraírni az autóipar jövőjét. Érdemes már most ellátogatnod a BMW Group Gyár Debrecen karrieroldalára, ahol minden részletet megtalálsz az aktuális pozíciókkal kapcsolatban, és ne felejtsd el követni Facebookon a BMW Group Gyár Debrecen oldalát a legfrissebb információkért, érdekes tartalmakért!

A látogatók részt vehetnek ingyenes programokon, előadást tart a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége. Jelen lesz a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal, a kormányhivatal előadásán a látogatók kapnak a regisztrációs folyamatokról és a támogatási lehetőségekről.

Elméleti és gyakorlati ismereteket is szerezhetnek munkavállalók az önéletrajz-tanácsadáson, valamint profi fotós segítségével elkészíttethetik az önéletrajzhoz használt fotót.

Találkozzunk március 21-én a Kölcsey Központban!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában