Hirdetés

2023.07.27. 10:13

Az elektromos rollerek intelligensebbek, mint gondolná! Hogyan vezérelheti őket az alkalmazással?

Az elektromos rollerek szinte az egész világon népszerű közlekedési eszközzé váltak. Népszerűségük hazánkban is növekszik, amit a növekvő kereslet is alátámaszt. Így látja ezt az Aerium.hu webáruház is, amely ezen eszközök értékesítésére szakosodott. A webáruházzal együttműködve úgy döntöttünk, hogy közelebbről is megvizsgáljuk az elektromos rollerek intelligens tulajdonságait, amelyek egyre nagyobb figyelmet kapnak a gyártók részéről.

PR cikk

Forrás: Aerium.hu

Az alkalmazással az e-rollere biztonságban lesz

A modern technológiával ma már az élet szinte minden területén találkozunk. Egy alkalmazással gyakorlatilag bármit vezérelhetünk az otthonunkban a hűtőszekrénytől kezdve a világításig. Nem csoda hát, hogy az alkalmazások az elektromos robogókban is elterjedtek - amelyek a felszereltségükben általában számos intelligens funkcióval rendelkeznek.

A gyártók természetesen igyekeznek túlszárnyalni egymást a fejlesztésekben, ezért a piacon számos fejlett modellel találkozhatunk. A legjobb elektromos rollerek számos lehetőséget és beállítást tesznek lehetővé, néhány kattintással.

Forrás: Aerium.hu

Az Aerium.hu webáruház kínálatában számos intelligens modell található, az egyik legfejlettebb az összecsukható AERIUM AOVO PRO elektromos roller. Ez a gazdag felszereltség mellett az Aovo Pro mobilalkalmazást is nyújtja a felhasználóknak, amellyel bluetooth segítségével egyszerűen lezárhatja a rollert. 

Ilyen állapotban lehetetlen elhajtani a rollerrel, ami többszörösére növeli a biztonságot. Ha azonban valaki mégis megpróbálja elmozdítani, a roller hangjelzést ad, és a zár az első kerék blokkolásával megakadályozza a mozgást. Egyes modellek lehetőséget kínálnak az elektromos robogó GPS-en keresztüli helymeghatározására is.

Tartsa mindig ellenőrzés alatt az elektromos rollert

Az alkalmazás áttekintést ad az összes fontos paraméterről. Így könnyen ellenőrizhet mindent, amit az LCD-kijelzőn lát normál működés közben. Az alkalmazás néhány kattintással történő megnyitásával megtudhatja, hogy az AERIUM AOVO PRO elektromos roller megfelelően fel van-e töltve, vagy hogy milyen üzemmódot használ menet közben. 

A legtöbb alkalmazás bluetooth-on keresztül csatlakozik a rollerekhez, amelyet a beállítás során mindig be kell kapcsolni. A párosítás nagyon gyors, és nem különbözik a vezeték nélküli fejhallgatók mobiltelefonnal való párosításától. Így még a kevésbé tapasztalt felhasználók is mindent könnyedén kezelhetnek.

Forrás: Aerium.hu

Az elektromos roller beállítása rendkívül egyszerű

A gép beállítása nagyon egyszerű, szemben néhány más modellel, ahol ez vagy túl sok időt vesz igénybe, vagy el kell vinnie egy professzionális szervizbe. Az alkalmazásba bejelentkezve könnyedén beállíthatja a vezetési módot, engedélyezheti a sebességtartó automatika funkciót vagy beállíthatja a fék és a gázpedál érzékenységét. Az elektromos rolleren található lámpákat is itt vezérelheti. 

Az AERIUM AOVO PRO elektromos roller a sebességkorlátozó feloldására is lehetőséget biztosít. Ezáltal egyetlen kattintással növelheti az elektromos rollerje teljesítményét anélkül, hogy arra kényszerülne, hogy feleslegesen bajlódjon a roller elektronikájával, vagy hogy költséges tuningba fektessen.

Ezt a funkciót különösen azok a felhasználók fogják szeretni, akik időről időre igényesebb útvonalakat tesznek meg a rollerükkel, de nem akarják elveszíteni a közutakon való használat beállítását sem. A gyakorlatban az AERIUM AOVO PRO elektromos roller az egyike azon univerzális modelleknek, amely a mindennapi életben és a vidéki kirándulások során is használható.

Forrás: Aerium.hu

Ha nem tudja, hogyan válasszon vagy kezeljen elektromos rollert, akkor forduljon közvetlenül az Aerium.hu webáruházhoz. A webáruházban szakértői tanácsokkal látják el Önt, emellett pedig garanciális és garanciát követő szervizzel is szolgálnak az elektromos rollerekhez.

Az Aerium.hu oldalon található elektromos rollerek szinte mindegyike az AERIUM márkától származik. A márka hivatalos és vezető kereskedőjeként a webáruház eredeti pótalkatrészeket és minden olyan tartozékot kínál szállításra, amelyet más webáruházakban nem talál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában