Hirdetés

2023.03.28. 13:27

Elvis és Sinatra legnépszerűbb dalai csendülnek fel a Kölcsey Központban

A Debrecen Big Band tavaszi nyitókoncertje mindenki számára feledhetetlen élményt tartogat.

PR-cikk

Forrás: Debrecen Big Band

A Debrecen Big Band tagjai több mint tíz éve művelik a jazz zene nagyzenekari, big band formációját. Célul tűzték ki a big band zene minél szélesebb körben való megismertetését a fiataltól egészen az idősebb korosztályig. Teszik ezt fiatal zenészek folyamatos bevonásával. - Zenekarunkkal arra törekszünk, hogy a közönségünk továbbra is jól érezze magát a koncertjeinken, és a hallgatóság tapsa minősítsen bennünket - vallja  Daróczi László zenekarvezető.

Számos hazai és külföldi fesztiválon vettek már részt, többek között franciaországi, törökországi, olaszországi, spanyolországi, csehországi, ukrajnai és romániai meghívásoknak is eleget téve. Számos showműsort adtak belföldön és külföldön egyaránt. Részt vettek Magyarország jelentős jazz fesztiváljain táncosokkal is színesítve műsorukat.

Elvis Presley-t és Frank Sinatrát a világ leghíresebb és legnépszerűbb előadói között tartják számon. Ezen neves előadók megannyi elismerés – köztük tizenegy Grammy-díj – tulajdonosai, az éneklés mellett színészként is foglalkoztatott művészek voltak. Elvis és Frank számos közös produkcióban szerepelt nagy sikerrel. Elvis Presley-t 2011-ben a Fővárosi Önkormányzat Budapest Díszpolgárává avatta az 1956-os forradalom melletti kiállásáért. 

Az április 17-én (hétfőn) 19 órától kezdődő koncerten a két énekes halhatatlan slágerei Szolnoki Péter, Vastag Csaba és Vastag Tamás tolmácsolásában szólalnak meg. A koncerten közreműködnek a Valcer Táncstúdió táncosai, Zsom Melinda, Homoki Erika, Antóni Norbert, Petrusovics Attila vokalisták, valamint Pataj György (zongora), Geier Attila (gitár), Pusztai Csaba (dob), Ullmann Ottó (basszus gitár), Lutz János (bőgő) vendégművészek és Fazekas László műsorvezető.

Forrás: Debrecen Big Band

A belépőjegyek a jegy.hu oldalon, a Kölcsey Központ jegypénztárában (hétfőn és szerdán), illetve a Tourinform irodában (hétfőtől péntekig) vásárolhatóak meg.

PBV

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában