szponzorált tartalom

2021.11.15. 09:00

Dugó és tömegközlekedés helyett közlekedj elektromos rollerrel! 

Divat lenne vagy kényelmes és környezettudatos gondolkodásra vall, ha elektromos roller mellett dönt az ember egy kaotikus városi közlekedéshez? Azzal bizonyára egyetértünk, hogy észszerű és rendeltetésnek megfelelő használat mellett egy nagyszerű és méltán népszerű alternatív közlekedési mód.

Fotó: Xiaomi

Egy népszerű alternatív közlekedési mód

A városi, főleg nagyvárosi közlekedés néha rendkívül idegőrlő és sok bosszúságot okoz. A rendszerint késve érkező busz vagy a dugókban való veszteglés sokak türelmét teszi próbára. Időben megérkezni a munkahelyre vagy egy találkozóra sokszor kihívást jelent.

Amióta azonban néhány éve itthon is megjelent az elektromos roller, egy népszerű alternatív közlekedési mód került a köztudatba. Kiváló, nem mellesleg környezettudatos választás a városi közlekedéshez, kisebb távolságok megtételéhez. Egyre többen élnek a lehetőséggel és adnak esélyt az elektromos rollernek, amely nem mellesleg visszahozza gondtalan gyerekkorunk érzését is.

Fotó: Xiaomi

Mit tud egy elektromos roller?

Ahogy minden népszerűségnek örvendő termék esetében, úgy az elektromos roller kínálatában is egyre több gyártó és modell között válogathatunk. Az elterjedését növeli a felismerés, hogy gazdaságosabb városi közlekedési mód, így a kínálat is exponenciálisan nő.

Ma a piacon létező elektromos rollerek közül a Xiaomi termékei kiemelkedőek, hazánkban a Xiaomishop.hu webshopjából megrendelhető akár a többszörösen díjnyertes elektromos roller, amely a minőséget és az árfekvést tekintve is jó választásnak tekinthető.

A Xiaomi elektromos roller modelljei folyamatos fejlődésben vannak, egyszerűen és könnyen megtanulható a vezetésük, ráadásul összecsukható eszközök, így akár kombinálhatók is más közlekedési formával.

A sebességet tekintve akár a 20 km/h-t is elérik, mindemellett kiválóak a hosszabb távon való közlekedéshez, mivel 30 km-es távolságot is meg lehet velük tenni egyetlen töltéssel.

A könnyű vezérelhetőség érdekében a Xiaomi elektromos roller egy multifunkciós kijelzővel lett ellátva, amely egyidejűleg nyolcféle adat megjelenítésére képes, és egy gomb használatával állítható több funkció is.

Egy valóban okos közlekedési eszköz

Az okoseszközök manapság egyre több helyütt könnyítik meg az életünket, teszik kényelmesebbé és biztonságosabbá otthonunkat és a mindennapjainkat. Egy olyan közlekedési alternatíva, mint amilyen a Xiaomi elektromos roller nyújtotta lehetőség, egy valóban okos közlekedési eszköz.

A mobilapplikáció letöltése az elektromos roller üzembe helyezéséhez elsődleges feladat, illetve az összepárosítás, majd a beállítás nélkülözhetetlen a gondtalan közlekedéshez.

Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható, a működéshez nincs szükség folyamatos internetkapcsolatra, és a későbbiekben a feloldáshoz, lezáráshoz vagy az útvonaladatok megtekintéséhez kényelmesen használható.

(PR-cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában