Hirdetés

2021.06.30. 11:18

Véradóbarát munkahely elismerést kapott az idén 20 éves NI Hungary Kft.

Forrás: NI Hungary Kft.

Fontosnak tartjuk a helyi közösségre való odafigyelést, a társadalmi felelősségvállalást, valamint jelenlétünkkel és cselekedeteinkkel példát szeretnénk mutatni tágabb környezetünknek is. Ezért a kezdetektől fontos számunkra a véradásokon való részvétel, és eddig közel 2000 munkatárs adott vért az NI-nál szervezett véradások keretében – hangsúlyozta Nagy Levente, az NI Hungary Kft. HR igazgatója abból az alkalomból, amikor átvette a Magyar Vöröskereszt „Véradóbarát munkahely” elismerését a megyei

szervezet küldöttgyűlésén.

Az NI debreceni leányvállalatánál több mint egy évtizede tartanak ún. „kiszállásos véradást”, amikor a cég munkatársai előre egyeztetett időbeosztással vesznek részt a véradásban, ezzel is biztosítva a véradás folyamatosságát. A Magyar Vöröskereszt először évi egy alkalommal, 2015 után pedig évi 2-3 alkalommal szervezett véradást az NI Hungary Kft.- nél. 2019-ben rekord számban, 3 ilyen véradásra is sor került, valamint a cég családi napján is lehetett vért adni. Az NI kiemelkedően fontos társadalmi aktivitásának elismeréseként a Magyar Vöröskereszt 2020-ban a Véradóbarát címet adományozta a cégnek. A vírushelyzet miatt az országos ünnepség azonban elmaradt, ezért az oklevelet és a plakettet most 2021. június 29-én vehette át Nagy Levente, az NI Hungary Kft. HR igazgatója Debrecenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában