Európa-liga

2022.05.10. 15:30

Több mint százezer jegyigénylést adtak le eddig a frankfurti döntőre

A frankfurti stadionban óriáskivetítőn is lehet majd követni a sevillai eseményeket.

Az Eintracht Frankfurt szurkolóitól több mint százezer jegyigénylés érkezett a Glasgow Rangers elleni jövő szerdai labdarúgó Európa-liga-döntőre, noha a klub mindössze tízezer belépőt kap a sevillai mérkőzésre. 

"Nagy érdeklődésre számítottunk, de ami az elmúlt 48 órában történt, az egyszerűen gigantikus, minden várakozásunkat felülmúlja" - mondta a klub igazgatótanácsának tagja, Axel Hellmann. 

Hozzátette: nagyon örülnek ennek a nagy érdeklődésnek és mindent elkövetnek, hogy minél több szurkolójuk jegyhez jusson, ezzel együtt tudják, hogy "sokaknak csalódniuk kell". 

A frankfurti stadionban óriáskivetítőn is lehet majd követni a sevillai eseményeket, Hellmann szerint hamarosan erre az eseményre is elfogynak a belépők, és várhatóan sokan utaznak majd el Spanyolországba azok közül, akik nem jutnak jegyhez a döntőre. A Barcelona elleni negyeddöntőben például 30 ezer frankfurti szurkoló foglalt helyet a Camp Nou-ban. 

Az Eintracht Frankfurt 1980 óta először játszhat európai kupadöntőt, akkor megnyerte az Európa-liga elődjét, az UEFA Kupát a Borussia Mönchengladbach ellenében. Annak idején még oda-visszavágós finálét rendeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában