Krimi

2024.04.22. 04:50

Berohant a lángoló házba a 6 éves Olivia, hogy mentse a családját

„Ébredj, anya, ébreszd fel a babákat” – ordította a kislány mit sem sejtve alvó édesanyjának.

MW

A kép illusztráció!

Fotó: Shutterstock

A 6 éves brit kislányt, Olivia Pattersont ünnepeli hazája és az internet közössége, ugyanis megakadályozott egy tragédiát, miután tűz ütött ki a házukban. 

Olivia éppen a szomszédban, a szemben lakó barátjánál volt, amikor észrevette, hogy az út túloldalán ég a házuk, amelyben otthon tartózkodott az anyukája és a kistestvérei is.

Több szomszéd is észlelte a lángokat és a füstöt, de nem feltételezték, hogy van valaki a házban, ugyanis nem állt előtte egyetlen autó sem.

A kis Olivia azonban halálfélelem nélkül berohant az égő épületbe, és felébresztette édesanyját, a 29 éves Laurát, így szerencsére az egész család  ki tudott menekülni idejében a házból.

Ébredj, anya! Ég a ház, ébreszd fel a babákat!

– ordította állítólag az édesanyjának a kis hős. A lap beszámolója szerint egy telefontöltő okozhatta a tűzesetet, amelynek következtében a ház tetőzete teljesen megsemmisült. Az épület lakhatatlanná vált, ezért most adománygyűjtés indult a család részére – írja a Bors a brit Metro cikke alapján. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!