brutális vádak

2021.09.26. 15:22

Megdöbbentő: kétéves kislányt molesztálhattak tizenkét évesek

Álomhajóútnak indult, de hamar rémálommá vált az amerikai szülők és gyerekük számára.

Tökéletes nyaralást szerettet volna, ezért egy egyhetes Disney-hajóútra ment egy amerikai házaspár kétéves lányával. A kirándulás azonban, ami mesés álomnak indult, hamar rémálommá vált – írja a Bors a CrimeOnline alapján.

Az amerikai Vermontban élő szülők – kiknek nevét nem hozták nyilvánosságra – pert indítottak a Disney Cruiseline ellen, miután kislányuk rettenetes traumát élt át.

A szülők szerint ugyanis az egyik foglalkozáson idősebb, 12 év körüli gyermekek lefogták és szexuálisan molesztálták őt,

ráadásul a vádirat elmondása alapján a programot felügyelő személyzet vagy ügyet sem vetett az erőszakra, gyakorlatilag a tétlenséggel rábólintva arra, vagy pedig nem vették észre, mi történik – amely esetben ugyancsak nem végezték el a rájuk bízott feladatot.

A Disney szóvivője azzal védekezik: az egész ügy koholmány. A szülők először az FBI-hoz fordultak, de a hatóságok megalapozatlannak találták a vádakat, most pedig polgári peres úton álltak elő egy más történettel, mely ugyancsak megalapozatlan – hangoztatta.

Hogy a bíróság mit hoz ki a CrimeOnline oldalán bemutatott ügyből, még nem tudni, a tárgyalás még nem kezdődött el.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik