Zavarba ejtő hasonlóság

2019.11.04. 20:11

Néha Cindy Crawford lánya sem tudja, melyikük van a fotókon

Kaia Gerber és világhírű édesanyja nagyon hasonlítanak egymásra.

US model Cindy Crawford (2nd L), her husband Rande Gerber (L), daughter, US model Kaia Jordan Gerber (2nd R) and son, Presley Gerber (R) pose on the red carpet upon arrival to attend the British Fashion Awards 2018 in London on December 10, 2018. - The Fashion Awards are an annual celebration of creativity and innovation will shine a spotlight on exceptional individuals and influential businesses that have made significant contributions to the global fashion industry over the past twelve months. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS

Forrás: AFP

Fotó: Daniela Leal-Olivas

Az „Otthon érzése” elnevezésű jótékonysági gálán vett részt az 53 esztendős egykori modell, Cindy Crawford és lánya, a 18 éves Kaia Gerber – írja a hirado.hu.

A Beverly Hills-i rendezvényen

úgy mutattak egymás mellett, mintha testvérek lennének.

„Az első naptól kezdve, ahogy betettem a lábam a divatszakmába, mindenki azzal szembesített, mennyire hasonlítok anyura” – nyilatkozta a közelmúltban Kaia.

„És ahogyan telik az idő, magam is érzem, de nemcsak vizuális hasonlóságokat látok, hanem személyiségbelieket is. A világlátásunk, de még a hangunk is egyre inkább azonos. Komolyan mondom, néha magam is jobban meg kell nézzek egy-egy fényképet, hogy melyikünk kicsoda rajta” – tette hozzá.

Cindy Crawford lányának édesapja az a Rande Gerber, aki korábban szintén modell volt, azóta azonban sikeres üzletember, többek között éjszakai szórakozóhelyek üzemeltetésével foglalkozik, illetve saját tequilamárkát is alapított, nem mással, mint George Clooney-val.

Borítókép: Rande Gerber, Cindy Crawford, Kaia Gerber és Presley Gerber

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!