Nagyvilág

2019.03.14. 11:45

Dua Lipa szerint nőként nehezebb érvényesülni

Budapest - Kötelességének érzi, hogy a rajongói hangja legyen.

Budapest - Kötelességének érzi, hogy a rajongói hangja legyen.

A 23 éves Dua Lipa napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője, ám pályája közel sem indult zökkenőmentesen. Az énekesnő felidézte, hogy eleinte annyira nem voltak rá kíváncsiak, hogy az egyik fellépése szó szerint senkit sem érdekelt. – A menedzseremnek kellett odamennie az emberekhez, hogy esetleg eljönnének-e, ha meghívja őket egy italra – emlékezett vissza Dua.

Mint azt a Petofilive.hu írja, a koszovói származású énekesnő zenei karrierje 2008-ban kezdődött, mikor is feldolgozásokat kezdett feltölteni a YouTube-ra, így fedezték később fel. Az énekesnő nemrégiben a nőnap kapcsán nyilatkozott arról, hogy bizony nőként még mindig nehezebb érvényesülni a szórakoztatóiparban. – Kötelességemnek érzem, hogy a rajongóim hangja legyek. Nőként keményebben kell dolgoznunk, hogy meghallják a hangunkat, és hogy elismerjenek. Női előadóként hiába vagy tehetséges, játszol hangszereken, sokkal több időbe telik, hogy meg tudd mutatni az embereknek a saját történetedet, hogy ki vagy te, és min mentél keresztül, mert sokan hajlamosak azt hinni, hogy mások találtak ki – nyilatkozta az énekesnő.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!