Nagyvilág

2013.05.13. 13:36

Videó: Ez nem vicc, tényleg lesz Lamborghini SUV!

Egy gálavacsorán erősítették meg a hírt, hogy 2017-től a Lamborghini szalonokba már a családos apukák is szívesen be fognak térni.

Egy gálavacsorán erősítették meg a hírt, hogy 2017-től a Lamborghini szalonokba már a családos apukák is szívesen be fognak térni. A Lamborghini és a SUV fogalmak valahogy nem férnek össze. Bár biztos ezt gondoltuk, amikor az Audi vagy a Porsche is elindította szabadidő autós projektjét. A Lambo viszont még ezeknél is magasabb szintet képvisel, vérbeli olasz sportkocsi, melynek márkaképébe nehezen tudunk beleképzelni egy négygyermekes családot.

Mindezek ellenére úgy döntöttek, hogy kiszolgálják a gazdag apukák igényeit is, hogy ne kellejen autót cserélniük, amikor a lurkókat oviba viszik. A szlogen szerint ez lesz az első hétköznapi használatra szánt Lamborghini. Talán a pekingi autóshow-n elért sikere, talán a gazdasági válság, de valami azt súgta az olaszoknak, hogy ez be fog jönni. Tehát 2017 a Lamborghini Urus éve lesz. Addig is lehet gyűjtögetni, mert az ára valahol 150,000 és 200,000 dollár között lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!