Nagyvilág

2013.01.21. 15:11

A büszke gigacsípő tulajdonos

A 190 kilós anyuka jegyzi a legszélesebb csípő világrekordját. 2,4 métert kell megtennünk, ha körbe szeretnénk táncolni.

A 190 kilós anyuka jegyzi a legszélesebb csípő világrekordját. 2,4 métert kell megtennünk, ha körbe szeretnénk táncolni.A 39 éves Mikel-re sok mondás igaz. Például, hogy könnyebb átugrani, mint megkerülni. Kifogy a benzin, mire megkerülöm. Szélesebb, mint magasabb. Ő viszont imádja az alakját, hiába viccelődnek rajta. Mellesleg egészségügyi problémái sincsenek. Szerinte a férfiak nem szeretik a sovány lányokat és széles csípőjével igazi ideálnak tartja magát.

A mindennapi életben elég kényelmetlen lehet egy ekkora úszógumit hordani. Sok ajtón nem fér át és teherautóval jár, mert az átlagos személyautóba be sem fér. A legnagyobb rajongója a férje, akivel 10 éve élnek boldog házasságban. Minden nap elmondja neki, hogy mennyire csodálatos asszony (nem csak belül, hanem kívül is!).

Mikel 22 évesen szülte első gyermekét, aki még a korábbi férjétől van. Ekkor kezdett el a csípője hízni. Aztán találkozott az álompasival és még három közös gyermekük lett. A további szülésektől szintén nem lett karcsúbb. Szerinte csak a szülések miatt van a túlsúlya, bár hozzátette, hogy naponta 3000 kalóriát fogyaszt. Ez soknak hangzik, de szerinte egy ekkora testben ez elvész. Gyakran nassol chipet vagy mogyorót. Próbált sokféle diétát is, de egyik sem működött. Teljesen kibékült a testével és büszkén viselni a rekordméretű csípőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!