Nagyvilág

2012.10.23. 09:32

G-pont injekció az új amerikai őrület

Eddig 2000 nő adatta be magának az injekciót, ami 800 dollárba kerül és már 5 éve a piacon van. Hirtelen nagyon felkapott lett.

Eddig 2000 nő adatta be magának az injekciót, ami 800 dollárba kerül és már 5 éve a piacon van. Hirtelen nagyon felkapott lett.A beavatkozás mindössze 30 percet vesz igénybe. Az eljárás során folyadékot juttatnak a G-pontba, ami így egy 10 centes érme méretére növekszik és növeli a szexuális együttlétek élményét. Ez hatalmas segítség lehet azoknak, akik nem képesek az orgazmusra. 

A műtétet altatásban végzik és a promóció szerint akár egy ebédszünetben is elvégezhető. A feltaláló orvos szerint nincs ebben semmi rossz és nem olyan látványos, mint például bármilyen plasztikai műtét. Egyszerűen jobbá válik tőle a páciens élete.

Sokan repülnek Amerikába, hogy elvégezzék rajtuk a beavatkozást, mostanra azonban már Európában is elérhető a szolgáltatás (például Angliában).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!