Nagyvilág

2012.07.27. 17:38

Megrágta a buszülést egy utas Nagy-Britanniában

Budapest, 2012. július 27., péntek (MTI) - A brit rendőrség nyomoz egy ismeretlen férfi után, aki egy autóbuszon utazva megrágta az ülését, amivel mintegy 200 font, azaz körülbelül 73 ezer forint kárt okozott.

Budapest, 2012. július 27., péntek (MTI) - A brit rendőrség nyomoz egy ismeretlen férfi után, aki egy autóbuszon utazva megrágta az ülését, amivel mintegy 200 font, azaz körülbelül 73 ezer forint kárt okozott.A férfi a dél-angliai Devon grófságban található Torbay városa közelében szállt fel a 12-es számú buszjáratra. Körülbelül húsz perccel ezután kezdte enni az ülést.

Nyilvánosságra került a buszban elhelyezett biztonsági kamera felvétele, amelyen látható, amint egy sötét hajú fiatal férfi kezében egy piros címkéjű műanyagpalackkal a buszülésből falatozik.

"Az okozott kárt tekintve ez nem egy komoly bűntett, mindenesetre nagyon fura" - jegyezte meg a buszt üzemeltető vállalat, a Stagecoach sajtóreferense. A vállalat szabályzata tiltja, hogy az utasok élelmiszert vagy italt vigyenek fel a járműre, mert az evés-ivással zavarhatják a többi utast vagy kárt okozhatnak az autóbuszban - írta a The Daily Mail című lap internetes kiadása.

Egyelőre nem tudni, milyen büntetés vár az ülést evő férfira, ha sikerül a hatóságoknak azonosítani őt.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!